Σοκολατένιο paris brest

2 SHARES

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η ζύμη πριν βάλουμε την κρέμα πατισερί.

ΥΛΙΚΑ
Για ζύμη:
120γρ. Βούτυρο
130 ml. Νερό
130 ml.Γάλα πλήρες
140γρ. Αλέυρι γ.ο.χ
40 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο
5 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
3 γρ. Αλάτι
5 Αυγά μέτρια

Για την κρέμα πατισερί:
480 ml. Γάλα πλήρες
50 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο
100 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
60 γρ. Κορν φλάουερ
4 Κρόκους από μέτρια αυγά
60 γρ. Δάκρυα σοκολάτας
15 γρ. Βούτυρο, παγωμένο

Για το σερβιρισμα:
Άχνη ζάχαρη
100 γρ.Flakes αμυγδάλου, καβουρδισμένα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies