Σοκολατένιο paris brest

2 SHARES

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η ζύμη πριν βάλουμε την κρέμα πατισερί.

ΥΛΙΚΑ
Για ζύμη:
120γρ. Βούτυρο
130 ml. Νερό
130 ml.Γάλα πλήρες
140γρ. Αλέυρι γ.ο.χ
40 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο
5 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
3 γρ. Αλάτι
5 Αυγά μέτρια

Για την κρέμα πατισερί:
480 ml. Γάλα πλήρες
50 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο
100 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
60 γρ. Κορν φλάουερ
4 Κρόκους από μέτρια αυγά
60 γρ. Δάκρυα σοκολάτας
15 γρ. Βούτυρο, παγωμένο

Για το σερβιρισμα:
Άχνη ζάχαρη
100 γρ.Flakes αμυγδάλου, καβουρδισμένα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ