Ταχινοπιτάκια

Ταχινοπιτάκια

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις σταφίδες με ξηρούς καρπούς.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

60 ml. ελαιόλαδο

30 ml. χυμό από πορτοκάλι

9 γρ. ξερή μαγιά

120 ml. χλιαρό νερό

¼ κ.γ. μαστίχα

Υλικά για τη γέμιση:

6 γρ. κανέλα τριμμένη

150 γρ. ταχίνι

300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

100 γρ. σταφίδες σουλτανίνα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com