Μαρεγκάτο σουφλέ σοκολάτας

1 SHARE

Καθ’ όλη τη διάρκεια που ψήνεται το σουφλέ δεν ανοίγουμε ΠΟΤΕ το φούρνο.

 Επιπλέον, όταν ανακατεύουμε τη μαρέγκα στο μείγμα της σοκολάτας την ανακατεύουμε πολύ απαλά.

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη                

1 κ.σ. βούτυρο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους

1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.

120 ml γάλα πλήρες       

1 κρόκο μέτριου αυγού

2 ασπράδια από μέτρια αυγά

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ