Chocolate pound cake

2 SHARES

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά το κέικ πριν περιχύσουμε το γλάσο.

 

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το κέικ

25 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

60 ml. νερό

180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

4 γρ. μπέικιν πάουντερ

2 γρ. αλάτι

230 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

4 μέτρια αυγά

2 κ.σ. γάλα πλήρες

 

Υλικά για το γλάσο:

90 γρ. σοκολάτα γάλακτος ψιλοκομμένη

25 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κυβάκια

1 κ.σ. σιρόπι αγαύης

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ