Καλτσούνια από τον Γιώργο Τσούλη

13 SHARES

#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα σκαλτσούνια στο ψήσιμο.

 

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
450 γρ. αλεύρι, μαλακό
40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.γ. baking powder
1 αυγό, medium
185 ml γάλα, πλήρες
60 ml ηλιέλαιο
1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο
Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Για τη γέμιση:
350 γρ. ξινομυζήθρα
1 αυγό, medium
45 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. κανέλα τριμμένη

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ