Carrot cake

Carrot cake

Μια κλασική αμερικάνικη συνταγή. Γευστικότατο κέικ, έτοιμο να καταπλήξει τους πάντες!


#tsoulotip: Όλα τα υλικά για το frosting πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μην κάψει.





ΥΛΙΚΑ

250 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

300 γρ. καρότο, τριμμένο

300 γρ. ζάχαρη, καστανή

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1+½ κ.γ. κανέλα, τριμμένη

½ κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

2 κ.γ. baking powder

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

4 αυγά, large

180 ml ηλιέλαιο

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

½ κ.γ. αλάτι

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com