Γρήγορο tiramisu σε 4 βήματα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το γλύκισμα σε αυτήν την πιο εύκολη εκδοχή.

Υλικά
2 αυγά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
250 γραμμάρια μασκαρπόνε
Μπισκότα για tiramisu (lady fingers)
Espresso (ή ζεστή σοκολάτα για μια χωρίς καφεΐνη έκδοση)

Εκτέλεση
1.Χωρίστε τα αυγά. Χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν. Ανακατέψτε τους κρόκους με τη ζάχαρη.
2. Προσθέστε μία κουταλιά από τα ασπράδια και μια κουταλιά τυρί μασκαρπόνε στο μίγμα των κρόκων-ζάχαρης και ανακατέψτε. Συνεχίστε έως ότου όλα τα συστατικά αναμειχθούν πλήρως.
3. Κάντε το espresso και αφήστε το να κρυώσει.
4. Με τα δάχτυλά σας βάλτε καφέ στη βάση ενός σκεύους. Στρώστε από πάνω τα μπισκότα, ραντίστε με τον υπόλοιπο καφέ και χύστε την κρέμα. Διακοσμήστε με σκόνη κακάο ή σοκολάτας και αφήστε το στο ψυγείο για 4-5 ώρες πριν σερβίρετε.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ