Apple crumble: το πιο τραγανό γλυκό με ζουμερά μήλα

Μια πανεύκολη συνταγή για ένα φανταστικό σνακ

Μια εύκολη συνταγή για ένα γλύκισμα που ταιριάζει άψογα με παγωτό βανίλια, κανέλα και σιρόπι καραμέλας.

Υλικά
2 μήλα
120γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
50γρ. λευκή ζάχαρη
50γρ. καστανή ζάχαρη
60γρ. βούτυρο

Εκτέλεση
1.Ξεφλουδίστε τα μήλα και κόψτε τα σε φέτες. Πασπαλίστε τα με 20 γραμμάρια κρυσταλλικής ζάχαρης και τοποθετήστε τα σε ένα πυρέξ άτακτα.
2. Ανακατέψτε την υπόλοιπη ζάχαρη, το βούτυρο, το αλεύρι και τα 30 γραμμάρια από την καστανή ζάχαρη με τα χέρια σας μέχρι να φτιάξετε ένα μείγμα λίγο «ατσούμπαλο» και όχι πολύ σταθερό.
3. Τοποθετήστε το πάνω από τα μήλα, πασπαλίστε με την υπόλοιπη καστανή ζάχαρη.
4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ