Schweppes: Η απόλυτη απόλαυση για τις γυναίκες που γνωρίζουν

Schweppes: Η απόλυτη απόλαυση για τις γυναίκες που γνωρίζουν

Μπορεί να μην ήταν το πρώτο αναψυκτικό που δοκίμασες, όμως από τη στιγμή που το δοκιμάζεις γίνεται το μοναδικό αναψυκτικό που ζητάς- και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Η Schweppes – ή, πιο σωστά- ο Jacob Schweppe, ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με το concept «αναψυκτικό» το 1783, αφού μετά από 10 χρόνια μελέτης κατάφερε να βρει μια μέθοδο προσθήκης ανθρακικού στο νερό- και εγένετο Schweppes Soda Water!

Έκτοτε, πολύ ανθρακικό στροβιλίστηκε στα εργοστάσια της εταιρείας και, η Schweppes, ακούγοντας τις επιθυμίες μας δημιούργησε μια σειρά από εκπληκτικά, ιδιαίτερα απολαυστικά αναψυκτικά, που αποτελούν και ιδανικά mixers, καθώς εκατομμύρια καταναλωτές τα συνδυάζουν με το αγαπημένο τους αλκοολούχο ποτό για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!

{youtube}ceAb2HnLduA{/youtube}


Συνώνυμο της κομψότητας και των συνειδητοποιημένων επιλογών, η Schweppes χτίζει πίσω από το μήνυμα "Separating Men from Boys and Women from Girls", υπογραμμίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον αυθεντικό, δυναμικό αλλά και σοφιστικέ της χαρακτήρα.

llll a4943

Η Schweppes είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε τέσσερις γεύσεις:

BITTER LEMON
Είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

GINGER ALE
Με καταγωγή από την Αμερική, αυτό το δροσιστικό αναψυκτικό έχει έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.

SODA WATER
Τόσο απλό ως αναψυκτικό, κι όμως πριν από 232 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

INDIAN TONIC WATER
Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση, το έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε κοκτέιλ.

{youtube}y6JtRIsToFs{/youtube}

Μερικά ακόμα... γαργαλιστικά keypoints από την ιστορία της Schweppes:

- 1836: O Jacob Schweppe παρέλαβε το "Royal Warrant of Appointment" (ΣΣ: η επίσημη αναγνώριση ενός εμπόρου ως προμηθευτή προϊόντων ή υπηρεσιών στη βασιλική αυλή ή συγκεκριμένες βασιλικές προσωπικότητες, και που του επιτρέπει να διαφημίζει το γεγονός αυτό) από τον ίδιο τον Βασιλιά Γουλιέλμο τον 4ο. Η Schweppes έγινε ο επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Δούκισσα του Kent και η πριγκίπισσα Βικτώρια τα είχαν απλά «ερωτευθεί».

- 1851: H Schweppes ήταν το επίσημο αναψυκτικό/ποτό της Μεγάλης Έκθεσης που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, στο Crystal Palace. Το συντριβάνι που βρισκόταν στην είσοδο της έκθεσης έγινε το σύμβολο της μάρκας, το οποίο από τότε μέχρι και σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της συσκευασίας των προϊόντων.