NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο: H νέα μας αγαπημένη συνήθεια

NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο: H νέα μας αγαπημένη συνήθεια

Η νέα γεύση NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο με εκχύλισμα από μαύρο τσάι είναι εδώ για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης & ξεγνοιασιάς

Όταν το αγαπημένο μας εκχύλισμα μαύρου τσαγιού συνδυάζεται με την απολαυστική γεύση του λευκόσαρκου ροδάκινου τότε κάτι μαγικό δημιουργείται! Η νέα γεύση NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο ήρθε για να μας παρασύρει σε στιγμές απόλαυσης και δροσιάς, χωρίς έγνοιες και δεύτερες σκέψεις, αφού μας υπόσχεται 100% απόλαυση χωρίς θερμίδες!

Πρόκειται για ένα πραγματικό ταξίδι των αισθήσεων αφού το μοναδικό του άρωμα και η υπέροχη γεύση του μας μεταφέρουν μαγικά στα πιο όμορφα μέρη.

Το νέο NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο με εκχύλισμα από μαύρο τσάι ήρθε για να εμπλουτίσει τις επιλογές μας στις μοναδικές γεύσεις NESTEA FREE - Ice Green Tea Λεμόνι & Ice Green Tea Passionfruit – με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και αποτελεί την ιδανική πρόταση για εκείνους που φροντίζουν τον εαυτό τους και τη διατροφή τους, ακολουθώντας έναν ισορροπημένο και ενεργό τρόπο ζωής. Γιατί αξίζει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς δεύτερες σκέψεις!

NESTEA LOGO RGB f8911

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή ηθοποιό και πρόσωπο του NESTEA FREE για 2η συνεχόμενη χρονιά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, το αγαπημένο μας παγωμένο τσάι χωρίς θερμίδες μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη νέα γεύση, λευκό ροδάκινο, και να απολαύσουμε ελεύθερα στιγμές χαλάρωσης και χαράς.