Η απολαυστική σειρά Magic Double επαναλανσάρεται και εμπλουτίζεται με νέα τολμηρή γεύση

Η απολαυστική σειρά Magic Double επαναλανσάρεται και εμπλουτίζεται με νέα τολμηρή γεύση

Η γεύση Magic Double Peanut Butter ήρθε για να σας ξετρελάνει

Το Magic, το παγωτό σύμβολο της αληθινής απόλαυσης, ανακοινώνει το επαναλανσάρισμα της πιο εθιστικής σειράς, της σειράς Magic Double. Το διπλά βουτηγμένο σε σοκολάτα παγωτό γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό και εμπλουτίζεται, ακολουθώντας τις πιο εκλεπτυσμένες γευστικές τάσεις. Πρωταγωνιστής είναι το νέο Magic Double Peanut Butter, το οποίο υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Η σειρά Magic Double είναι διαθέσιμη σε τρεις υπέροχες γεύσεις. Το βελούδινο παγωτό Magic με διπλή σοκολατένια επικάλυψη είναι έτοιμο να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις. Κάθε γεύση αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή πολυτέλειας και αντλεί έμπνευση από εκείνες τις πτυχές του εαυτού μας που θέλουν να κάνουν την απόλαυση μια ξεχωριστή εμπειρία. Παράλληλα, το εντυπωσιακό περιτύλιγμα με σχέδια animal print προσθέτει στη σειρά ένα εκλεπτυσμένο στυλ και εμπνέει τους λάτρεις του παγωτού να ενδώσουν στον τολμηρό πειρασμό.

Με μήνυμα ‘Release the Beast. Dare to go Double’, το Magic προκαλεί τους pleasure seekers να απελευθερώσουν τα άγρια ένστικτα και τις αισθήσεις τους και να αφεθούν στο πιο απολαυστικό παγωτό που έχουν δοκιμάσει ποτέ.

Magic Double Peanut Butter

Πρόκειται για τη νέα πρόταση της σειράς. Το νέο Magic Double Peanut Butter είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκιάς και αλμυρής γεύσης. Το βελούδινο παγωτό με γεύση φιστικοβούτυρο, η σοκολατένια επικάλυψη, η έξτρα στρώση από σιρόπι φιστικοβούτυρο -όλα καλυμμένα από την εκλεπτυσμένη σοκολάτα Magic που προέρχεται από υψηλής ποιότητας κακάο- συνθέτουν τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό.

Magic Double Chocolate

Το βελούδινο παγωτό σοκολάτα, με σοκολατένια επικάλυψη και σιρόπι και ξανά βουτηγμένο σε μια γενναία δόση από τη διάσημη σοκολάτα Magic, θα γίνει η αγαπημένη επιλογή κάθε chocoholic.

Magic Double Release the Beast.Dare to go Double. b23dc

Magic Double Caramel

Με πλούσιο σιρόπι καραμέλας, το Magic Double Caramel είναι η παραλλαγή του κλασσικού αγαπημένου Magic. Απαλό παγωτό βανίλια, βουτηγμένο σε σοκολατένια επικάλυψη, καλυμμένο με σιρόπι καραμέλας και τραγανή σοκολάτα Magic, υπόσχονται μια πλούσια γευστική εμπειρία.

Magic Double Release the Beast.Dare to go Double. 8224e

Τα Magic Double σε περιμένουν στα ψυγεία της Algida.