Βουτιά στην απόλαυση του καλοκαιριού με NESTEA FREE

Βουτιά στην απόλαυση του καλοκαιριού με NESTEA FREE

Το αγαπημένο μας ICE TEA χωρίς θερμίδες και η δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καλωσορίζουν μαζί το καλοκαίρι με την πιο απολαυστική & δροσερή καμπάνια!

Με το σύνθημα «Όσο πιο free, τόσο πιο απολαυστικό», το NESTEA FREE, μας προσκαλεί να υποδεχθούμε το ελληνικό καλοκαίρι και να αφεθούμε στην απέραντη δροσιά της νέας του τηλεοπτικής καμπάνιας, με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, πρόσωπο της μάρκας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

TVC Photo 1 2d3c1

Ήλιος, γαλάζια νερά, φρεσκάδα και ξεγνοιασιά συνθέτουν το επικοινωνιακό πλάνο του NESTEA FREE, που εκτός από τηλεοπτικό σποτ, περιλαμβάνει έντυπες καταχωρίσεις, online ενέργειες, καθώς και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων, με στόχο να μας παρασύρει σε μοναδικές, ανέμελες στιγμές απόλαυσης και δροσιάς!

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, κάνουμε βουτιά στην απόλαυση με το αγαπημένο μας παγωμένο τσάι χωρίς θερμίδες και δροσιζόμαστε με τους γευστικούς συνδυασμούς από εκχύλισμα τσαγιού & φρούτα! Το NESTEA FREE αποτελεί μία πρόταση δροσιάς για όσους φροντίζουν τον εαυτό τους και τη διατροφή τους, ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα επιθυμούν να απολαμβάνουν ελεύθερα κάθε στιγμή της ημέρας. Φέτος το καλοκαίρι το NESTEA FREE επεφύλασσε ακόμη μια έκπληξη για τους καταναλωτές, εμπλουτίζοντας τις μοναδικές γεύσεις - Ice Green Tea Λεμόνι & Ice Green Tea Passionfruit – με μια ακόμη, το νέο NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο, όπου συνδυάζει το εκχύλισμα μαύρου τσαγιού με την απολαυστική γεύση του λευκόσαρκου ροδάκινου.

NESTEA FREE f55f3

Μπορείτε να απολαύσετε το νέο τηλεοπτικό σποτ του NESTEA FREE εδώ!