Απίστευτες ιστορίες για Μπράβο από τους Ιταλούς ...της Ελλάδας

Απίστευτες ιστορίες για Μπράβο από τους Ιταλούς ...της Ελλάδας

Τι κοινό έχει η Ιταλία με την Ελλάδα; Una faccia una razza, λέμε συχνά...

Πολλά είναι τα κοινά μας, αλλά στις συναρπαστικές ιστορίες που ακολουθούν αυτό που μας ενώνει είναι μια μικρή λέξη με τεράστια όμως δύναμη: Μπράβο ή αλλιώς Bravo.

Δείτε στις ιστορίες που ακολουθούν, πόση δύναμη μπορεί να κρύβει μέσα της μια τόσο μικρή λέξη. Τόση, ώστε να σε κάνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, τα όριά σου, τις αμφιβολίες σου, και τελικά να πραγματοποιήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα! Οι ιστορίες που ακολουθούν είναι ζωντανή απόδειξη για την αλλαγή που μπορεί να φέρει στη ζωή όλων μας η επιβράβευση. Ένα υπερήφανο βλέμμα, μια αγακαλιά, ένα ζεστό χαμόγελο που σε κάνει να μη σταματάς ποτέ, να μην το βάζεις κάτω, να συνεχίζεις μέχρι να φτάσεις όσο ψηλά ή ....μακριά θες. Ένα Μπράβο μπορεί να σε γεμίσει δύναμη. να σε πάει μακριά, να σου δώσει τα «φτερά» για να κατακτήσεις τον κόσμο.

Όπως έκαναν η Teresa και o Allesandro.

Οι δύο Ιταλοί που εγκατέλειψαν τη χώρα τους, κυνηγώντας το όνειρό τους κάπου αλλού. Άφησαν την ασφάλεια της οικογένειάς τους, τις επιτυχημένες οικογενειακές επιχειρήσεις και ακολούθησαν το δρόμο της καρδιάς τους!
Ένας δρόμος που τελικά κατέληξε στην Ελλάδα, όπου ο καθένας από αυτούς έκανε πράξη το όνειρό του με το δικό του τρόπο!

Κοινός παρανομαστής στα σπουδαία αυτά ταξίδια ζωής, υπήρξε και για τους τρεις η μαγειρική, που ανά πάσα στιγμή είχε τη δύναμη να «ζωντανεύει» την Ιταλία της καρδιάς τους μέσα από τις αυθεντικά ιταλικές συνταγές τους.

Συνταξιδιώτης τους και η μάρκα Barilla, απαραίτητο συστατικό επιτυχίας ενός επιτυχημένου, γνήσια ιταλικού πιάτου, που ξέρει να κερδίζει πολλά Μπράβο στο τραπέζι και να μας υπενθυμίζει την πολύτιμη αξία της επιβράβευσης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Οι Ιταλοί που ζουν μόνιμα πια στην Ελλάδα, μας μιλούν για τα «Μπράβο» που τους έφεραν στη χώρα μας και τους ώθησαν να δημιουργήσουν μια νέα, συναρπαστική ζωή.

Ο Ιταλός επιτυχημένος επιχειρηματίας που έγινε δάσκαλος γιόγκα στην Ελλάδα.

Η Ιταλίδα απο το Μιλάνο που ζει στον Παρνασσό, ιδιοκτήτρια ενός υπέροχου Mountain Lodge.

DPG Network