Γεύση στο Πάσχα με ΓΙΩΤΗΣ!

Γεύση στο Πάσχα με ΓΙΩΤΗΣ!

Καλό Πάσχα και καλές δημιουργίες!

 

Τα απλά και καθημερινά υλικά, αρκούν να δώσουν γεύση στο Πάσχα με τη βοήθεια των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ. Δημιουργούμε νόστιμες πασχαλινές συνταγές, με Σίγουρη Επιτυχία και Σίγουρη Οικονομία! To Πάσχα πλησιάζει κι εμείς προετοιμάζουμε το τραπέζι της Λαμπρής για την οικογένεια και του αγαπημένους μας. Σύμμαχος στις πασχαλινές δημιουργίες είναι τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ κι εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες.

Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, λαχανικά και λίγο τυρί αρκούν για να ετοιμάσουμε ένα λαχταριστό ογκρατέν που θα συμπληρώσει το καθιερωμένο αρνάκι στο γιορτινό τραπέζι. Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, από διαλεχτές ποικιλίες πατάτας, αποτελεί άλλη μία ιδέα για να συνοδεύει με τον πιο νόστιμο τρόπο τα ψητά.

Η ώρα του γλυκού είναι αυτή που θα δώσει μια ξεχωριστή γεύση στο πασχαλινό τραπέζι. Το Άνθος Αραβοσίτου σε διάφορες γεύσεις, οι Κρέμες Ζαχαροπλαστικής, το Crème και το Garni θα μας βοηθήσουν να ετοιμάσουμε υπέροχες τάρτες και τούρτες, trifle και γλυκά ψυγείου. Για τους λάτρεις της σοκολάτες οι Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ, πλάκες και φάκελα, με τη βελούδινη υφή και το πλούσιο άρωμά τους θα δώσουν σοκολατένια γεύση.

Φυσικά, για όλες τις παραδοσιακές ζύμες, η Φαρίνα, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ, η Μαγιά Στιγμής και Νωπή ΓΙΩΤΗΣ είναι τα κατάλληλα προϊόντα για να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα και αφράτα τσουρέκια, κουλούρια, παραδοσιακά ψωμιά που θα δώσουν γεύση στο Πάσχα!

Καλό Πάσχα και καλές δημιουργίες!

Ανακαλύψτε απολαυστικές συνταγές ΓΙΩΤΗΣ στο www.sintages-jotis.gr. Και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.jotis.gr, www.facebook.com/jotis.gr, www.youtube.com/jotisgr