ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ; 1 παραγγέλνεις - δύο έρχονται;

ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ; 1 παραγγέλνεις - δύο έρχονται;

Πώς, πού και πότε; ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ.

Εντάξει, μεταξύ μας είμαστε, νομίζω πως μπορώ να ομολογήσω ότι η πορεία της ζωής μου έχει αποδείξει πως την καλύτερη, την πιο απίστευτη, την πιο μοναδική σχέση που είχα ποτέ, την είχα με… το φαγητό. Μια σχέση που μετρά χρόνια ολόκληρα, χρόνια εμπιστοσύνης και χαράς, γιατί αλήθεια, τι μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη χαρά από το φαγητό; Τίποτα φίλη μου. Εγώ στο λέω. Με το χέρι στην καρδιά (το αριστερό, γιατί το δεξί κρατάει πιρούνι τώρα).

Επίσης, είναι αλήθεια πως έχω έναν τρομερά «απαιτητικό ουρανίσκο» και για αυτό φταίνε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα πολλά χρόνια εμπειρίας, που προείπα. Γενικά, κορίτσια, το φαγητό -όπως όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή- να το απολαμβάνετε και να ανεβάζετε διαρκώς τον πήχη. Άλλωστε, τόσα καταστήματα εκεί έξω περιμένουν να μας ταρτάρουν το κάτιτις τους, κρίμα δεν είναι να μην τα δοκιμάσουμε;

Επανέρχομαι στις αλήθειες μου, για να εξομολογηθώ πως, ναι όταν το φαγητό μου έρχεται και έτοιμο, τότε είναι το αγαπημένο μου. Διότι, φίλη, γιατί να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου όταν υπάρχει το efood; Ναι, το κόκκινο App με το συνδυασμό πιρουνάκι-μαχαιράκι-πιατάκι να σχηματίζουν ένα μεγάλο e είναι στην κεντρική σελίδα του κινητού μου, έτσι για παν ενδεχόμενο (ή όχι -προχωράμε). Θα ομολογήσω, μην με πιέζετε: Από το πρωί που ξυπνάω, τον καφέ που παραγγέλνω, το μεσημεριανό μου ή και το βραδινό με παρεά (ή και όχι) στο σπίτι, το App έχει γίνει ο προσωπικός μου assistant (αφού δεν έχω στο γραφείο, ας έχω στο φαΐ -fair enough).

ααα

Και να σου πω τι σπουδαία ανακάλυψη έκανα το τελευταίο διάστημα; Όχι, όχι, δεν μπορώ. Μην με πιέζεις. Άντε, καλά, θα σου πω (και να λες ευχαριστώ που δεν είμαι μονοφαγού #true). Απλά θεωρώ (μέχρι που φοβάμαι κιόλας μη σου πω) πως αυτό που θα σου πω θα φέρει το ΣΟΚ στο πανελλήνιο.

Άκου, λοιπόν, την είδηση: Παίζει παραγγελία σε 1.000 καταστήματα που κερνάνε το δεύτερο πιάτο φαΐ. Ναι, καλά διάβασες: Το δεύτερο πιάτο φαγητό. Και όχι μόνο το φαγητό (αλλά εγώ αυτό το κόλλημα έχω!).

Πού, πώς πότε; Απλό, απλούστατο: Μπες στο efood, επίλεξε το φίλτρο 1+1 και βρες προσφορές για φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 1000 καταστήματα. Και επειδή ούτε εσύ είσαι μονοφαγού, μην το σκέφτεσαι, τώρα -επιτέλους- μπορείς να καλοκεράσεις! Πάρε στο γραφείο και κέρνα τη συνάδελφο, πάρε στο σπίτι και κέρνα την κολλητή ή… το «αίσθημα» και όσο να ‘ναι θα δείξεις πόσο large είσαι (που τους σκέφτηκες).

iiii

Πού βρίσκεσαι; Στο γραφείο, το σπίτι ή… ξενυχτάς κάπου φιλοξενούμενη; Δεν έχει σημασία, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, δουλειά μας δεν είναι. Το θέμα είναι τι τραβάει η όρεξή σου: Καφεδάκι; Burgerάκι; Κρεπούλα; Σουβλάκι; Falafelάκι; Ό,τι θέλεις, αλλά κι ό,τι θέλει ο κολλητός σου, ο διπλανός σου, η φίλη σου ή η αδερφή σου θα το βρεις και θα το κεράσεις, γιατί στο efood κάνει ένα κι άλλο ένα κερασμένο! Τρελό; Τρελούτσικο!

Τώρα υπάρχει κάτι που όλες μας έχουμε την δυνατότητα (και την ευκαιρία μη σου πω) να μοιραστούμε: Μοναδικές γευστικές προσφορές! Ας είμαστε ειλικρινείς για ακόμη μία φορά (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο φαγητό): Ναι, αυτή είναι η σχέση που έψαχνες και εσύ. Διότι στο efood 1+1 δεν κάνει δύο. Κάνει ένα κι άλλο ένα κερασμένο φίλη μου. Με λίγα λόγια; efood και έφαγες (στα σίγουρα ΠΟΛΥ καλά)! Α, και να σου πω: Δεν το ‘μαθες από μένα. ;)