4 tips για να πεις τον καφέ και να τα μάθεις ΟΛΑ!

4 tips για να πεις τον καφέ και να τα μάθεις ΟΛΑ!

Χαρτί, μολύβι και έτοιμοι για σημειώσεις.

Η λαϊκή σοφία έλεγε ότι όλη η αλήθεια κρύβεται στον πάτο του φλιτζανιού και πίστεψε μας κάτι ήξερε. Όσο και να θες να το αρνηθείς, όλοι διασκεδάζουμε όταν μας λένε το φλιτζάνι και σχολιάζουν τον σταυρό, την αλεπού, τον σκύλο και όλους τους άλλους σχηματισμούς που είναι φανερό ότι δεν μπορείς να διακρίνεις στο φλιτζάνι χωρίς το χρίσμα της «καφετζούς». Για να είσαι εσύ ο ειδικός την επόμενη φορά που θα πιείτε με τους φίλους σου ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, σου αποκαλύπτουμε τα βασικά tips για να πεις τον καφέ και να τα μάθεις όλα. Χαρτί, μολύβι και έτοιμοι για σημειώσεις.

Tip 1 - Πως να αναποδογυρίσεις το φλιτζάνι

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Γι’ αυτό, μόλις πιείς τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος πρέπει να περιστρέψεις το φλιτζάνι 3 φορές, ώστε το κατακάθι να καλύψει όλο τον πάτο του και να το αναποδογυρίσεις γρήγορα σε μια χαρτοπετσέτα.

Σημαντικό είναι, καθ’ όλη τη διάρκεια που ο ενδιαφερόμενος -ναι για τον κολλητό μιλάω- απολαμβάνει τον ελληνικό καφέ του να σκέφτεται το θέμα για το οποίο θέλει να μάθει. Έτσι θα αποσπάσει από το φλιτζάνι τις πληροφορίες που θέλει! Για παράδειγμα αν ενδιαφέρεται για το αίσθημα, να σκέφτεται το αίσθημα, όχι δηλαδή ότι δεν το κάνει ήδη αφού φθάσαμε μέχρι και το φλιτζάνι να του πούμε!

Tip 2 - Ποιος τομέας της ζωής σου συνδέεται με το κάθε τμήμα του φλιτζανιού

Εδώ θα εξετάσουμε τις χωροταξικές ικανότητες σου. Για να σε δούμε λοιπόν! Αναλόγως τη θέση του κάθε συμβόλου μέσα στο φλιτζάνι, αυτό συμβολίζει αλλαγή σε διαφορετικό τομέα της ζωής σου. Η περιοχή κοντά στο χερούλι αφορά τα προσωπικά, από το χερούλι και δεξιά είναι οι υποθέσεις σχετικές με το σπίτι και την οικογένεια και από αριστερά είναι ό, τι αφορά τους φίλους και υποθέσεις εκτός σπιτιού, ειδήσεις από μακριά! Όσον αφορά την αλήθεια για το τι θέλει πραγματικά η καρδιά σου, θα το μάθεις κοιτώντας τον πάτο του φλιτζανιού. Εεεπ, σε πιάσαμε, όχι κατευθείαν στον πάτο, δες και τι άλλο θα συμβεί στη ζωή σου.

Tip 3- Τι συμβολίζει ο κάθε σχηματισμός

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Εκτός από το φλιτζάνι, όλες οι απαντήσεις βρίσκονται και στο διαδίκτυο. Την ακριβή ερμηνεία, λοιπόν, κάθε σχηματισμού μπορείς να την αναζητήσεις εκεί - δεν είμαστε, δα, και εγκυκλοπαίδεια - αλλά θα σου πούμε τις δύο βασικές κατηγορίες. Τα γράμματα αναφέρονται στο αρχικό γράμμα κάποιου ατόμου και οι αριθμοί υποδηλώνουν το χρονικό διάστημα που θα γίνει κάτι. Εμπρός λοιπόν, φτιάξε γρήγορα έναν καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και ξεκίνα την προπόνηση!

Φιλική συμβουλή: ποτέ μα ποτέ μην πεις ότι είδες το αρχικό γράμμα της ή του πρώην! Κρίμα είναι νέο παιδί να δεχτείς ξαφνικά ένα φλιτζάνι καταπάνω σου.

Tip 4 – Πότε θα πραγματοποιηθούν οι προβλέψεις;

Ωραία τα είπαμε, ωραία τα συμφωνήσαμε, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτό το οποίο μας «σιγοκαίει» όπως η φλόγα το μπρίκι του ελληνικού καφέ, είναι πότε θα πραγματοποιηθεί η πρόβλεψη. Το φλιτζάνι έχει πάλι τη λύση! Όσο πιο κοντά είναι ο σχηματισμός στο χείλος του φλιτζανιού, τόσο πιο σύντομα θα πραγματοποιηθεί αυτό που συμβολίζει… ή και όχι αλλά γιατί να χαλάσουμε τις καρδίες μας;

Ψήσε λοιπόν ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, σέρβιρε τον στα λευκά φλιτζάνια που όλοι έχουμε και πιάσε δουλειά! Εμείς πάντως προβλέπουμε μόνο απόλαυση!