Πώς θα οργανώσεις μόνη σου το πιο νόστιμο, γιορτινό τραπέζι στο σπίτι

Πώς θα οργανώσεις μόνη σου το πιο νόστιμο, γιορτινό τραπέζι στο σπίτι

Τώρα, λοιπόν, που ανήκεις αισίως στο «κλαμπ» των ενηλίκων, αισθάνεσαι πως έχει έρθει η ώρα, να οργανώσεις και εσύ το δικό σου εορταστικό τραπέζι.

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, το μυαλό σου «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο και στα υπέροχα, γιορτινά τραπέζια της μητέρας ή της θείας σου, εκείνες τις γεύσεις γιορτής που έφερναν κοντά μικρούς και μεγάλους.

Τώρα, λοιπόν, που ανήκεις αισίως στο «κλαμπ» των ενηλίκων, αισθάνεσαι πως έχει έρθει η ώρα, να οργανώσεις και εσύ το δικό σου εορταστικό τραπέζι. Όσο και αν το θέλεις όμως, διστάζεις να κάνεις το μεγάλο βήμα και να προσκαλέσεις την παρέα σου στο σπίτι για ένα απολαυστικό και γιορτινό λουκούλειο γεύμα ή δείπνο.

Ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου δεν αρκεί, ενώ η σκέψη και μόνο πώς θα χρειαστεί να ετοιμάσεις μόνη σου όλες τις συνταγές, σου προκαλεί άγχος. Τελικά θα καταφέρεις να ψήσεις τη γαλοπούλα σωστά και να σερβίρεις τους φίλους σου το πιο ζουμερό πιάτο ή η βραδιά θα καταλήξει σε μια μαγειρική παρωδία;

Όποιους δισταγμούς και όσες αμφιβολίες και αν έχεις για το αν πρέπει εντέλει να οργανώσεις μόνη σου ένα γιορτινό τραπέζι στο σπίτι, εμείς προτείνουμε να το τολμήσεις! Διότι σήμερα, το γιορτινό τραπέζι στο σπίτι μπορεί να περιλαμβάνει νόστιμες συνταγές, εντυπωσιακά πιάτα και υπέροχο, «μαμαδίστικο» φαγητό -ακόμη και δεν έχει προέλθει από τα χεράκια της μαμάς σου… ή τα δικά σου!

Η λύση είναι απλή και θα την ανακαλύψεις στον απόλυτο γιορτινό προορισμό για κάθε περίσταση, δηλαδή, τον Papaspirou!

55444

Χριστουγεννιάτικος σοκολατένιος κορμός και κλασική παραδοσιακή βασιλόπιτα κέικ

Οι γεύσεις γιορτής που θα φέρουν κοντά όλη την παρέα

Το γεγονός πως δεν «το έχεις» απολύτως με τη μαγειρική ή δεν διαθέτεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο για να οργανώσεις το τέλειο εορταστικό μενού, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να γίνεις η γιορτινή οικοδέσποινα που θέλεις και να καλέσεις -επιτέλους- και εσύ τους φίλους σου στο σπίτι για τις γιορτές.

Για εμάς, ο Papaspirou είναι «must» για κάθε περίσταση, ειδικότερα όταν πρόκειται για το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ή ακόμη και ένα γιορτινό finger food βραδινό πάρτι στο σπίτι.

Θα ζητήσεις τα πιάτα που θέλεις από το φετινό γιορτινό και όπως φαίνεται, άκρως απολαυστικό του μενού και θα έχεις εύκολα και ξεκούραστα στο σπίτι γιορτινά πιάτα που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Είτε επιλέξεις να παραλάβεις τα πιάτα από κάποιο από τα καταστήματα Papaspirou, είτε θέλεις να παραδοθούν στην πόρτα σου, ακόμη και αν θέλεις να έχεις ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering, το σίγουρο είναι πως αυτές τις γιορτές δεν έχεις δικαιολογίες για να μην καλέσεις τους φίλους στου στο σπίτι για φαγητό!

faghtoo

Τούρτα σοκολατίνα με Χmas mood και τραγανοί κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο

Το γιορτινό μανού που θα κάνει τη διαφορά

Προτού κάνεις την παραγγελία σου για το γιορτινό σου τραπέζι, καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στο εορταστικό μενού του Papaspirou για να εμπνευστείς και να οργανωθείς καταλλήλως, ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις των φίλων σου.

Για εμάς, πρέπει σίγουρα να επιλέξεις τα διαχρονικά best of των γιορτών: Virginia Ham και λαχταριστές τάρτες, αχνιστές σούπες και ζουμερά κρεατικά, όπως το χοιρινό φιλέτο μενταγιόν γεμιστό με δαμάσκηνα και βερίκοκα σε σάλτσα από κρασί Marsala και τη παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση, αλλά και finger food επιλογές για ατέλειωτο τσιμπολόγημα. Must επιλογές είναι, επίσης, τα παραδοσιακά μελομακάρονα με το θυμαρίσιο μέλι Κάσου, οι κουραμπιέδες με το φρέσκο βούτυρο, το αυθεντικό panettone που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό ιταλικό τρόπο αλλά και τα Christmas cookies. Για την Πρωτοχρονιά ο Papaspirou προτείνει ακόμη την παραδοσιακή βασιλόπιτα και τη βασιλόπιτα τσουρέκι, ενώ η τάρτα κάστανο montblanc και ο κορμός σοκολάτας παραμένουν κλασικές, εντυπωσιακές επιλογές.

Όσο για τους αυστηρά χορτοφάγους φίλους σου, υπάρχουν διαθέσιμα vegetarian γιορτινά πιάτα όπως vegan γέμιση με ποικιλία μανιταριών, κάστανο piemonte, βερίκοκο, σταφίδες και κουκουνάρι, πατάτες φούρνου, σούπες, σαλάτες και πολλά ακόμη!

akomhhh

Ανακάλυψε, λοιπόν, το ολοκληρωμένο εορταστικό μενού του Papaspirou και κάνε τη διάφορα, μετατρέποντας φέτος το σπίτι σου στον απόλυτο γιορτινό προορισμό και προσφέροντας στους φίλους σου γεύσεις γιορτής που ξυπνούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Στην περίπτωση δε που έχεις άλλες, περισσότερες εναλλακτικές ιδέες για το πώς θέλεις να γιορτάσεις φέτος με την παρέα σου, μπες στην ιστοσελίδα του Papaspirou για να εμπνευστείς και να βρεις το μενού που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και τους φίλους σου. Πού ξέρεις; Ίσως αυτές τις γιορτές οργανώσεις το πιο γευστικό finger food πάρτι της χρονιάς!

xroniassss

Το γιορτινό μενού του Papaspirou και το αυθεντικό panettone με το αρωματισμένο με ρούμι

Πληροφορίες:

Για παραγγελίες επικοινωνήστε είτε με κάποιο κατάστημα Papaspirou είτε με το Τμήμα Catering στο τηλέφωνο: 2102409235

Καταστήματα Papaspirou: Χαλάνδρι, Κηφισιά, Αμπελόκηποι, Αχαρνές

Catering Papaspirou: 2102409235- info@papaspirou.gr

www.papaspirou.gr