Όταν ένα απλό μεσημεριανό, μετατρέπεται στο πιο συναρπαστικό γευστικό ταξίδι

Γωγώ Φούντα
Όταν ένα απλό μεσημεριανό, μετατρέπεται στο πιο συναρπαστικό γευστικό ταξίδι

Τα TGI Fridays™ σε προσκαλούν στο Fridays State of Life!

Αν το «F» σου φέρνει στο μυαλό το Food (φαγητό), εμείς θα βάλουμε από δίπλα ένα εξίσου δυνατό «F» (Friday) και θα φτιάξουμε το πιο απολαυστικό ντουέτο της ζωής σου: Το φαγητό και την Παρασκευή! Ένας συνδυασμός που δε σηκώνει περιορισμούς, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τους βάζει στην άκρη και φέρνει στο προσκήνιο την απόλαυση, τη διασκέδαση, την παρέα και το πολύ καλό φαγητό.

Κάπου ανάμεσα σε Αθήνα, Νέα Υόρκη και Μεξικό, υπάρχει το ολοκαίνουριο κατάστημα των TGI Fridays™ στη νέα πτέρυγα του Golden Hall που όχι μόνο θα σε ξεκουράσει και θα σε χορτάσει, αλλά θα σε ταξιδέψει και σε προορισμούς που πιθανότατα να μην είχες φανταστεί.

LP2 9584

Τα TGI Fridays™ χωρίζονται σε φυλές για να καλύψουν όλα τα γούστα και κυρίως τους απαιτητικούς ουρανίσκους. Τηρούν το Good Food Democracy που σημαίνει ότι όλοι έχουν πρόσβαση στην gourmet γεύση με casual χαρακτήρα. Bρεθήκαμε κι εμείς αποκαμωμένες από το shopping αλλά γεμάτες όρεξη και ανυπομονησία για να μεταφερθούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες με πολύ διαφορετικές απαιτήσεις. Η Διονυσία ήταν κάθετη για την επιλογή της, είναι Burger Maniac και το δείχνει, ενώ η Νάνσυ προτίμησε κάτι από Νέα Υόρκη (New York Strip) καθιστώντας σαφές ότι… παίρνει πολύ στα σοβαρά το φαγητό της!

LP2 9676
LP2 9664

Μέσα σε όλο αυτό προστέθηκε και το Superfood Bowl της Γωγούς-όχι δεν μιλάμε για μία απλή σαλάτα- το οποίο απογειώθηκε με την πικάντικη γαρίδα ενώ το τραπέζι μας είχε μικρές πινελιές από Μεξικό με Chicken and Pepper Tacos. Και μιας και από κανένα γεύμα που σέβεται τον εαυτό του δεν λείπουν οι τηγανητές πατάτες, η μικρή μας ιεροτελεστία συμπληρώθηκε από μία πιο… ιδιαίτερη παραλλαγή (τι περίμενες;) τις… Potato Twisters, για τις οποίες δόθηκε κυριολεκτικά «μάχη» με μοναδικό νικητή τον ουρανίσκο μας. Το τρώμε όλο μας το φαγητό και είμαστε περήφανες γι’ αυτό.

LP2 9634
LP2 9739 copy

Και επειδή μετά την μάχη χρειάζεσαι χαλάρωση, τα μοναδικά Cocktail, ήρθαν να συμπληρώσουν μαγικά τις υπέροχες γεύσεις που ήδη είχαμε δοκιμάσει και να απογειώσουν τη διάθεσή μας (ακόμα περισσότερο).

LP2 9608

Και πώς κλείνει συνήθως το τέλειο γεύμα και κατ’ επέκταση η τέλεια μέρα; Ναι ναι πολύ καλά πήγε το μυαλό σου. Ο οργανισμός άρχισε να αποζητά το γλυκάκι του και φυσικά δεν μείναμε παραπονεμένες. Βέβαια κανένας δεν μας είχε προετοιμάσει γι’ αυτό που θα αντικρίζαμε σε λίγα λεπτά. Μιλάμε για extreme καταστάσεις και τρία… Extreme Milkshakes σε διαφορετικές γεύσεις που προσγειώθηκαν μπροστά μας. Η αλήθεια είναι ότι η περιγραφή αδικεί το μεγαλείο των λιχουδιών αυτών, μιας και πρόκειται για χειροποίητα milkshakes με ιδιαίτερο και λεπτομερή στολισμό, τα οποία μπορείς να βρεις αποκλειστικά στα TGI Fridays του Golden Hall.

LP2 9909

Το μάτι άστραψε, το στόμα στέγνωσε, και με τα κουτάλια ανά χείρας χιμήξαμε στο οπτικό-πρωτίστως-και γευστικό-στη συνέχεια- υπερθέαμα με αυταπάρνηση και λαχτάρα. Εδώ γινόταν πόλεμος και έπρεπε να τον κερδίσουμε! Και τι πίστεψες; Ότι θα τον χάναμε; Γιατί όπως τόνισα και παραπάνω, με το φαγητό –και μάλιστα το καλό φαγητό- δεν αστειευόμαστε!

LP2 9938

Τελικά, τα τρία κορίτσια που έκαναν ένα γεύμα επικών διαστάσεων, μάζεψαν νωχελικά τα πράγματά τους, και γεμάτα –από φαγητό και ικανοποίηση-πήραν το δρόμο της επιστροφής. Λίγο πριν διαβούν το κατώφλι της εξόδου, έπεσε το μάτι τους στο Brunch και τα νέα του πιάτα, και με ένα βλέμμα αστραφτερό και ανυπόμονο, έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Σάββατο. Γιατί κακά τα ψέματα: Αν μπεις στο Fridays State of Life… πολύ δύσκολα βγαίνεις.