Οι δικές μας προτάσεις για το πώς να απολαύσεις τις πιο μαγικές Golden Hours αυτού του καλοκαιριού!

Οι δικές μας προτάσεις για το πώς να απολαύσεις τις πιο μαγικές Golden Hours αυτού του καλοκαιριού!

Τις Golden Hours της απόλαυσης, της χαλάρωσης, της παρέας, επιλέγουμε να τις περνάμε μοιραζόμενοι τις όμορφες στιγμές μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και απαθανατίζοντας τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα με έναν παγωμένο μηλίτη στα χέρια, ακόμη και όταν αυτό γίνεται στα μπαλκόνια μας.

Αυτό το καλοκαίρι το περιμέναμε με ανυπομονησία. Διότι μπορεί τη φετινή άνοιξη να μην την απολαύσαμε όπως θα θέλαμε όμως, το καλοκαίρι είναι εδώ και μας καλεί να χαλαρώσουμε και να χαρούμε με ασφάλεια τα ηλιοβασιλέματά του και την κάθε του Golden Hour, την ώρα εκείνη που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει αυτό το μαγικό χρυσαφένιο χρώμα, τότε που η δουλειά βρίσκεται πίσω μας και μπροστά μας ανοίγεται ο κόσμος.

Τις Golden Hours της απόλαυσης, της χαλάρωσης, της παρέας, επιλέγουμε να τις περνάμε μοιραζόμενοι τις όμορφες στιγμές μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και απαθανατίζοντας τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα με έναν παγωμένο μηλίτη στα χέρια, ακόμη και όταν αυτό γίνεται στα μπαλκόνια μας. Διότι ένα σημαντικό «μάθημα» που πήραμε έπειτα από όσα βιώσαμε φέτος, είναι πως η απόλαυση βρίσκεται στην απλότητα. Και αυτό σημαίνει ότι ένας περίπατος στις πιο γραφικές γειτονιές της πόλης, μια βόλτα στη φύση ή μια after work συνάντηση σε ένα μπαλκόνι, αρκούν για να δώσουν μια χρυσαφένια νότα στην κάθε μας ημέρα.

Αυτές ακριβώς τις Golden Hours αξίζει να τις κάνουμε share. Διότι ένα share αρκεί για να μοιράσουμε έμπνευση στους αγαπημένους μας, για να παρακινήσουμε τους φίλους μας να απολαύσουν και εκείνοι τα μπαλκόνια τους ή να κάνουν έναν περίπατο στην πόλη και να βιώσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

Σύντομα στο Queen.gr αλλά και μέσα από το Instagram του Queen.gr θα μάθεις τα πάντα για αυτή τη χρυσαφένια ώρα, αλλά και πώς να απολαύσεις στο έπακρο και σούπερ γευστικά αυτό το καλοκαίρι, τις ώρες της ξεγνοιασιάς και της παρέας.

Μήπως ήρθε η ώρα να απαθανατίσεις την κάθε golden στιγμή σου και να κάνεις share την ώρα της δικής σου απόλαυσης στο μπαλκόνι -και γιατί όχι, παρέα με έναν δροσιστικό μηλίτη Strongbow; Πώς θα ανακαλύψεις και εσύ τη «μαγεία» των Golden Hours, για να φέρεις ένα δροσιστικό, καλοκαιρινό «αεράκι» στα Instagram feed των φίλων σου;

Stay tuned και σύντομα ένα ταξίδι θα ξεκινήσει για εσένα και όλους μας με πολλές και αναπάντεχες εκπλήξεις! Μείνε κοντά μας για να μάθεις τα πάντα για το πώς θα απολαύσεις αυτό το καλοκαίρι την Golden Hour της κάθε σου ημέρας!