Διαγωνισμός: «Ανέβασε» στο Instagram τη δική σου Golden Hour και κέρδισε!

Διαγωνισμός: «Ανέβασε» στο Instagram τη δική σου Golden Hour και κέρδισε!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό όμως, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα απολαύσεις στο έπακρο κάθε χρυσαφένια του ώρα, κάθε καλοκαιρινή Golden Hour.

Μόνη ή συντροφιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με έναν δροσιστικό μηλίτη στα χέρια και αφήνοντας πίσω σου τις υποχρεώσεις, θα χαρείς και θα απαθανατίσεις όλες εκείνες τις ξεχωριστές ώρες που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, τις ώρες που η δουλειά βρίσκεται πίσω και μπροστά σου ανοίγεται ο κόσμος, τα after work απογεύματα της απόλαυσης, της χαλάρωσης, της παρέας, δηλαδή τις Golden Hours του καλοκαιριού.

Διότι κάθε Golden Hour αποτελεί την ιδανική αφορμή για να χαλαρώσεις, να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου και να δημιουργήσεις νέες, χρυσαφένιες αναμνήσεις.

Ένα «κλικ» ή ένα «άγγιγμα» στην οθόνη του smartphone σου αρκεί για να απαθανατίσεις τις πιο όμορφες καλοκαιρινές Golden Hours, τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και… να βγεις κερδισμένη!

Διότι απαθανατίζοντας τη δική σου Golden Hour από τις 26 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου και λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό που το Queen.gr διοργανώνει μαζί με τον μηλίτη Strongbow, θα έχεις την ευκαιρία να είσαι μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν μοναδικά Strongbow δώρα!

Τι πρέπει να κάνεις για να λάβεις μέρος στον χρυσαφένιο μας διαγωνισμό; Τα βήματα είναι απλά! Το μόνο που χρειάζεται είναι να «ανεβάσεις» στο Instagram από δημόσιο προφίλ μια φωτογραφία από τη δική σου Golden Hour με το hashtag #ShareyourGoldenhour. Η μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει ένα iPad Apple iPad 7Gen και ένα κιβώτιο Strongbow, ενώ δύο ακόμη κιβώτια Strongbow περιμένουν δύο ακόμη τυχερές!


https://www.instagram.com/p/CB57Aarqj2z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού στο post και #ShareyourGoldenHour! Ένα «κλικ» αρκεί για να απαθανατίσεις τις χρυσαφένιες ώρες του καλοκαιριού, τις ώρες που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα και να κερδίσεις!