After work bliss: Έτσι θα οργανώσεις το απόλυτο golden hour ραντεβού με τις φίλες στο μπαλκόνι

After work bliss: Έτσι θα οργανώσεις το απόλυτο golden hour ραντεβού με τις φίλες στο μπαλκόνι

Kαι κάπως έτσι χαλαρώνεις μετά τη δουλειά!

Η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας είναι εκείνη που όλα βάφονται χρυσαφιά -πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα για μια original queenette, άλλωστε; Γι’ αυτό απολαμβάνω το καλοκαίρι τόσο πολύ. Οι καλοκαιρινές golden hours της ημέρας διαρκούν τόσο που μπορώ να τις ευχαριστηθώ πραγματικά. Την ώρα που η δουλειά τελειώνει, που οι υποχρεώσεις έχουν εκπληρωθεί, το τρέξιμο σταματά και ξεκινά η απόλαυση. Πόσο ανυπομονώ να απολαύσω το παγωμένο μου Strongbow στο μπαλκόνι και να κάνω share την πιο καλή μου Golden Hour λήψη στο #ShareYourGoldenHour!

Κάπως έτσι, μου ήρθε η… έμπνευση για ένα after work bliss με τις φίλες μου στο μπαλκόνι μου -οι ομαδικές φωτογραφίες, άλλωστε, με τους απολαυστικούς μηλίτες Strongbow μας στα χέρια δείχνουν πολύ εντυπωσιακές και δεν θα ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε για share! Στο μπαλκόνι μου που πάνω από τις πολυκατοικίες και τις λεωφόρους «βλέπει» ηλιοβασίλεμα ένα after work gathering για κουβεντούλα και χαλάρωση έμοιαζε -και ήταν- εξαιρετική ιδέα. Έτσι ακολουθώντας τα σωστά βήματα, το golden hour ραντεβού με τις φίλες μου στο μπαλκόνι θα γινόταν τεράστια επιτυχία!


https://www.instagram.com/p/CB8cekfqzzf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιδού τα βήματα που ακολούθησα!

#1 Η διακόσμηση

Η αλήθεια είναι πως υπό το χρυσαφί φως του ήλιου που δύει στον ορίζοντα, όλα μοιάζουν ομορφότερα. Αυτή ακριβώς η ομορφιά όμως, με ενέπνευσε και για μερικές έξτρα διακοσμητικές πινελιές που απογείωσαν το μπαλκόνι μου. Γέμισα τον χώρο με πολύχρωμες μαξιλάρες, άλλαξα θέσεις στα λουλούδια μου και τα έφερα «μπροστά», ώστε να φαίνονται καλύτερα, Τα διακοσμητικά μου ήταν όλα καλοκαιρινά, με την αλυσίδα από κοχύλια που είχα φτιάξει στις περσινές καλοκαιρινές διακοπές μου, να ξεχωρίζει. Φαναράκια με κεριά τοποθετήθηκαν σε στρατηγικά σημεία, ώστε αυτή η χρυσαφένια λάμψη φωτός να διατηρηθεί στον χώρο ακόμα και όταν ο ήλιος κρυφτεί εντελώς.

#2 Ο μηλίτης

Το μόνο που έπρεπε να φροντίσω ήταν να υπάρχει παγωμένος μηλίτης Strongbow για όλους: Για τη Νατάσα και τη Χριστίνα που προτιμούν Strongbow Gold Apple είχα σε σημείο με άμεση πρόσβαση sticks κανέλας και φέτες μήλων, ενώ για τη Γωγώ και την Ερμιόνη που λατρεύουν το ροζ και στον μηλίτη τους και είναι φανατικές του Strongbow Red Berries, έβαλα σε όμορφα γυάλινα μπολάκια berries τριών ειδών και ξυλάκια από μπαμπού για να δημιουργήσω εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Χάρτινα καλαμάκια με πρωτότυπα σχέδια και άφθονος πάγος είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε όλες μαζί τη γλυκιά και δροσιστική γεύση με τα πλούσια φυσικά αρώματα, την ώρα που ο ήλιος χάνεται. Είναι η ώρα που αφήνουμε τις υποχρεώσεις και γινόμαστε πάλι, πέντε κορίτσια που χαλαρώνουν, κουβεντιάζουν για τα πάντα και κάνουν σχέδια για τη ζωή -ή απλώς για… την επόμενη εξόρμηση!

eksormhsh

#3 Το share

Share Your Golden Hour στο #ShareYourGoldeHour, είναι το «σύνθημα» και το share είναι δεδομένο, ακόμα και με την πιο απλή λεζάντα που μπορούμε να σκεφτούμε. Τα smartphones θα… τα δώσουν όλα για την καλύτερη αποτύπωση της στιγμής που ο χρυσαφένιος μηλίτης στο ποτήρι θα πάρει το πιο λαμπερό του χρώμα, με τη βοήθεια του ήλιου. Ο διαγωνισμός για την καλύτερη φωτογραφία, έχει μόλις ξεκινήσει. Το Instagram γεμίζει χρώματα και στιγμιότυπα από την παρέα: Μία ανεβάζει το ποτήρι της μόνο, άλλη δεν μας αφήνει να πιούμε γουλιά πριν φωτογραφίσει από όλες τις γωνίες τα Strongbow μας, άλλη φωτογραφίζει μόνο τα χαμόγελα και τα πρόσωπά μας και υπάρχει και στάνταρ κάθε φορά μία από την παρέα που θέλει ομαδική φωτογραφία με όλες μαζί και με τα ποτήρια μας. Τα κλικ είναι απανωτά και μετά η μεγάλη δυσκολία είναι να επιλέξουμε σε ποιο από όλα τα καρέ φαινόμαστε όλες… τέλειες!

Με όποιον τρόπο και αν επιλέξεις να απολαύσεις την επόμενη Golden Hour με τις φίλες σου, μην ξεχάσεις να τη μοιραστείς στο Instagram. Διότι «ανεβάζοντας» σε Instagram post ή story μια φωτογραφία από κάποια δική σου Golden Hour στιγμή με το hashtag #ShareYourGoldenHour, θα αποκτήσεις την ευκαιρία να είσαι εσύ μία από τις τυχερές που θα κερδίσουν ένα iPad και μηλίτη από Strongbow. Μπες στο Instagram του Queen.gr και μάθε τα πάντα για το πώς θα λάβεις μέρος σε αυτόν τον ξεχωριστό διαγωνισμό!


https://www.instagram.com/p/CB57Aarqj2z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#ShareYourGoldenHour