In the city: Πώς θα απολαύσεις στο έπακρο αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι

In the city: Πώς θα απολαύσεις στο έπακρο αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι

Eμείς σου έχουμε τον τρόπο!

Το φετινό καλοκαίρι διαφέρει σίγουρα αρκετά από όλα όσα έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα το απολαύσουμε στο έπακρο. Ακόμη και αν δεν ταξιδέψεις φέτος στο αγαπημένο σου νησί, ακόμη και αν κάνεις διακοπές στην πόλη, ακόμη και αν δεν μπορείς να επισκέπτεσαι με την ίδια συχνότητα τα αγαπημένα σου στέκια, μπορείς να απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού και τις Golden Hours του.

Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, για να ανακαλύψεις πώς μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι στην πόλη.

Golden Hour περίπατοι στις γειτονιές που θυμίζουν κάτι από νησί: Αν δεν μπορείς να πας φέτος στο νησί, τότε θα ανακαλύψεις τη νησιώτικη πλευρά της πόλης. Αξίζει να γνωρίζεις ότι στην πόλη σου υπάρχουν πολλές γειτονιές με πλακόστρωτα στενά και βουκαμβίλιες, που θυμίζουν κάτι από νησί: Από την πλάκα στο Μεταξουργείο και από τον Πειραιά και την παραλιακή. Ανακάλυψε τις ξεχωριστές αυτές γειτονιές, πάρε έναν μηλίτη Strongbow μαζί σου και κάνε Share Your Golden Hour σου στο Instagram. Το hashtag #ShareYourGoldenHour είναι αρκετό για να σου προσφέρει την έμπνευση που χρειάζεσαι να αρχίσεις τους χρυσαφένιες εξορμήσεις σου στην πόλη!

Ανακαλύπτοντας τις αυλές και τους κήπους της πόλης: Ένα απλό googlάρισμα αρκεί για να ανακαλύψεις τις αυλές που θυμίζουν νησί και τους πιο πράσινους κήπους της πόλης σου. Εκεί μπορείς να απολαύσεις φέτος τα ραντεβού με τις φίλες ή τον σύντροφό σου έπειτα από τη σχολή ή το γραφείο και να δροσιστείς απολαμβάνοντας έναν παγωμένο δροσιστικό μηλίτη Strongbow.

militi

Ειδυλλιακά απογεύματα θερινού σινεμά στο σπίτι: Μία ακόμη εξαιρετική ιδέα για να απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές του φετινού καλοκαιριού, είναι να δημιουργήσεις το δικό σου θερινό σινεμά στο σπίτι. Με έναν προτζέκτορα στο μπαλκόνι και τον μηλίτη Strongbow δίπλα σου, θα απολαμβάνεις με την παρέα σου τις στιγμές που οι υποχρεώσεις σταματούν, η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα. Την ώρα της απόλαυσης, μια καλή ταινία στην άνεση του σπιτιού σου και ένα Strongbow Gold Apple με την απόλυτη γεύση μήλου ή ένα Strongbow Red Berries με το απολαυστικό «πάντρεμα» μήλου και red berries, θα φέρουν το καλοκαίρι στην καρδιά και τον ουρανίσκο σου.

Το φετινό, διαφορετικό καλοκαίρι, λοιπόν, θα είσαι στην πόλη, αλλά θα είναι σαν να βρίσκεσαι στο νησί. Και θα έχεις πολλούς λόγους και πολλές αφορμές για να κάνεις share τη δική σου Golden Hour, την ώρα της απόλαυσης, την ώρα που αφήνεις πίσω σου το άγχος του γραφείου, την ώρα που απολαμβάνεις το χρόνο σου στο μπαλκόνι παρέα με έναν μηλίτη Strongbow και κάνοντας Share Your Golden Hour.

Μην ξεχάσεις, λοιπόν, να απαθανατίσεις κάθε χρυσαφένια στιγμή του φετινού καλοκαιριού και να «ανεβάσεις» τα δικά σου Instagram posts με το hashtag #ShareYourGoldenHour. Έτσι θα μοιράσεις έμπνευση στους φίλους σου και ταυτόχρονα, θα αποκτήσεις την ευκαιρία να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα από τον μηλίτη Strongbow, όπως για παράδειγμα ένα iPad και μηλίτη! Μπες στο Instagram του Queen.gr και μάθε τα πάντα για αυτόν τον special και σούπερ δροσιστικό διαγωνισμό!

#ShareYourGoldenHour


https://www.instagram.com/p/CCBD0e4qy-U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading