Πώς θα οργανώσεις ένα διαφορετικό και ανάλαφρο girls’ night at home

Πώς θα οργανώσεις ένα διαφορετικό και ανάλαφρο girls’ night at home

Όλα όσα θα χρειαστείς!

Το φετινό καλοκαίρι διαφέρει πολύ από όλα όσα είχαμε βιώσει μέχρι σήμερα. Το γεγονός αυτό όμως δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό. Τι και αν δεν γνωρίζουμε ακόμη πού θα πάμε διακοπές ή αν θα ταξιδέψουμε στις Κυκλάδες; Τι και αν δεν μπορούμε ακόμη να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας στέκια στην πόλη για να χορέψουμε με την παρέα μέχρι να κουραστούμε; Τι και αν πρέπει να μεριμνούμε για την ασφάλειά μας, όπου και αν βρεθούμε και ό,τι και αν κάνουμε;

Όσο και αν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας, δεν θα αφήσουμε το καλοκαίρι του 2020 να «φύγει» δίχως να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις γεμάτες γέλια, ηλιοβασιλέματα, after work gatherings και φυσικά, μοναδικές γεύσεις.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν είσαι ακόμη έτοιμη για συχνές εξορμήσεις στα καφέ και τα στέκια της πόλης και θέλεις να συνεχίσεις να κινείσαι σε πιο safe και ταυτόχρονα χαλαρούς ρυθμούς, τότε δοκίμασε να οργανώσεις ένα διαφορετικό girls’ night at home. Αν κάνεις την αρχή, σίγουρα θα ακολουθήσουν περισσότερα. Για να την πραγματοποιήσεις, θα χρειαστείς απλώς ανάλαφρη μπύρα, νόστιμο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και φυσικά, καλή διάθεση!

Πώς θα κάνεις τη διαφορά στα καλοκαιρινά gatherings σπίτι

Όταν ακούς τη φράση «girls’ night», στο μυαλό σου έρχεται πιθανότατα η εικόνα μιας γυναικοπαρέας να πίνει cocktails στο μπαλκόνι, κάνοντας gossiping. Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν χρειάζεσαι αλκοόλ ή hot νέα για να περνάς καλά στις συγκεντρώσεις με τις φίλες στο σπίτι. Η δική μας συνταγή για ένα απολαυστικό girls’ night στο σπίτι είναι -κυριολεκτικά και μεταφορικά- πεντανόστιμη και ανάλαφρη. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει την προσοχή σου, αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά την επόμενη φορά που θα καλέσεις τις φίλες σου στο προσωπικό σου «καταφύγιο».

Ιδού, λοιπόν, δύο «δοκιμασμένες» προτάσεις, για να οργανώσεις ένα διαφορετικό girls’ night at home!

#1 Πείτε όχι στο αλκοόλ

Καλοκαίρι δίχως αλκοόλ γίνεται; Φυσικά -και ακόμη περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε σπιτικές συγκεντρώσεις. Αν θέλεις να κάνεις πραγματικά εποικοδομητικές και ουσιαστικές συζητήσεις με τις φίλες σου και να ξαπλώσετε όλες ανάλαφρες στο κρεβάτι μερικές ώρες αργότερα -δίχως να σκέφτεστε το πρωινό ξύπνημα ή τις περιττές θερμίδες- τότε φρόντισε το μενού του girls’ night σου να μην περιλαμβάνει cocktails. Η μπύρα χωρίς αλκοόλ είναι η must προσθήκη για τη δική σου, ξεχωριστή βραδιά με τις φίλες στο σπίτι.

#2 In crispy chicken we trust

Ποιος δεν λατρεύει το crispy chicken; Αν όλες οι φίλες σου προσέχουν τη διατροφή τους και είναι fans του κοτόπουλου, τότε το σπιτικό crispy chicken είναι η συνταγή που θα συνοδεύσει τη βραδιά σας εντός και θα ταιριάξει απόλυτα με τη μπύρα σας. Είναι σίγουρα μια καλύτερη και πιο απολαυστική και χορταστική επιλογή, από ένα μπολ με αλατισμένους ξηρούς καρπούς, τσιπς ή πίτσα απ’ έξω.

Αν προσέχετε τη διατροφή σας, δεν χρειάζεται να τηγανίσετε το κοτόπουλο για να το κάνετε τραγανό. Μπορείτε κάλλιστα να το βάλετε στον φούρνο για να είναι πιο light, αλλά εξίσου απολαυστικό -ο λόγος για το crispy oven fried chicken, αγγλιστί. Ιδού η δική μας συνταγή.

syntagh

Υλικά:

-1 συσκευασία* κοπανάκι κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ ή φτερούγες ΠΙΝΔΟΣ

-Τρία αβγά

-Μία κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-Μία κούπα τριμμένη ψίχα ψωμιού

-Αλάτι και πιπέρι

-Ένα κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

-Μισή κούπα λάδι

* Το σταθερό βάρος της συσκευασίας με κοπανάκια νωπού κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ είναι στα 600 γρ. και με φτερούγες στα 720 γρ.

Η εκτέλεση:

Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 175ο C. Τοποθετείς το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτεις σε αυτό το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύεις τα αβγά και σε ένα τρίτο, βάζεις την τριμμένη ψίχα ψωμιού. Τοποθετείς τα κοπανάκια ή τις φτερούγες αρχικά στο μπολ με το αλεύρι και στη συνέχεια, σε εκείνο με τα αβγά και το τριμμένο ψωμί. Αλείφεις με το λάδι (αν θέλεις μπορείς να βάλεις μικρότερη ποσότητα) ένα ταψάκι και προσθέτεις τα κομμάτια από το κοτόπουλο, αφού πρώτα ρίξεις σε αυτά την πάπρικα. Ψήνεις τα κοτόπουλα στον φούρνο που έχεις προθερμάνει για 30 λεπτά από τη μία πλευρά και για ακόμη 30 λεπτά από την άλλη. Μην ξεχάσεις αφού τα βγάλεις από το φούρνο να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να απομακρύνεις το έξτρα λάδι.

Extra tip: Το στοιχείο-«κλειδί» που θα κάνει τη διαφορά σε ό,τι αφορά στο crispy chicken σου είναι φυσικά το ίδιο το κοτόπουλο που θα επιλέξεις. Εμείς επιμένουμε κλασικά στα νόστιμα, ορεινά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ. Και αυτό διότι μας προσφέρουν κάθε φορά νοστιμιά, φρεσκάδα και ασφάλεια. Το γεγονός πως αυτά τα κοτόπουλα τρέφονται με 100% φυτικές τροφές, μεγαλώνουν στα Ιωάννινα σε συγκεκριμένη φάρμα που αναγράφεται πάνω στην συσκευασία μαζί με το όνομα του παραγωγού και συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρα, αρκεί για να μας κάνει να νιώθουμε 3πλή σιγουριά για το τρόφιμο που βάζουμε στα πιάτα μας!

piata

Τι περιμένεις, λοιπόν; Δημιούργησε μια ομάδα στο Messenger για να προσκαλέσεις τις φίλες σου στην… crispy girls’ night στο σπίτι και φρόντισε να την επαναλάβεις για να δώσεις ακόμη περισσότερη νοστιμιά σε περισσότερες καλοκαιρινές εβδομάδες!

Extra Tip:

Mέρος των εσόδων από τις πωλήσεις όλων των προϊόντων της ανανεωμένης σειράς Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ Νωπά συσκευασμένα θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.