Θερισμός όπως καλοκαίρι..

Θερισμός όπως καλοκαίρι..

Η Ελλάδα είναι η χώρα του καλοκαιριού. Την εποχή αυτή όλη η χώρα «ανθίζει» και προσφέρει τους καρπούς της απλόχερα σε όποιον τους ζητήσει. Είναι η εποχή των δροσερών φρούτων, των καταγάλανων νερών, του θερισμού..

Ο θερισμός, μία διαδικασία άρτια συνδεδεμένη με την ελληνική γη, πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο και «γεμίζει τον ουρανό» με το χρυσό χρώμα του σιταριού. Στη Melissa γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία αυτής της τελετουργίας που θα μας οδηγήσει στο τελικό αποτέλεσμα των ζυμαρικών ελληνικής προέλευσης που φέρουν την ταυτότητά μας. Είναι ο συνδυασμός της εξαιρετικής πρώτης ύλης με τις καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής που αναδεικνύουν τη γεμάτη γεύση, το υπέροχο χρώμα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Melissa.

Για πάνω από 70 χρόνια, βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα παραγωγό προσφέροντάς του τα καλύτερα εφόδια για μία γεμάτη σοδειά. Ζούμε μαζί του τη διαδικασία από την ημέρα της σποράς μέχρι την ημέρα της συγκομιδής, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες χαρές και μαζί με εκείνον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές τη μοναδική αυτή στιγμή του θερισμού. Στη Melissa τα ελληνικά σιτάρια έχουν μία σημαντική θέση στην πορεία μας γι αυτό και ο θερισμός αποτελεί για όλους εμάς μία γιορτή. Μία γιορτή της γης, της συλλογικής προσπάθειας, της ελληνικότητας στοιχεία βαθιά ριζωμένα και στο DNA των προϊόντων μας.