Lia cada me Meze: Όταν το Ραντεβού στον Ήλιο αρκεί για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Lia cada me Meze: Όταν το Ραντεβού στον Ήλιο αρκεί για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Τι γεύση είχαν τα πρώτα σου ραντεβού; 

Αν παρακολουθείς συχνά τα social media, τότε τις περασμένες ημέρες πιθανότατα έπεσες πάνω σε μία άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση που σε έκανε να σταματήσεις για λίγο το σκρολάρισμα στο timeline σου.

Στη δική μας περίπτωση, τέσσερις λέξεις ήταν αρκετές για να «κολλήσουμε»: «Lia cada me Meze» -δηλαδή, Ραντεβού στον Ήλιο, ελληνιστί.

Όπως μάθαμε, το «Lia cada me Meze» είναι ήδη στο YouTube με πρωταγωνιστές τον professor Διονύση Ατζαράκη, τον Θωμά Ζάμπρα στον ρόλο του… «Πλωμάρι» -που είναι ο partner in crime του professor- και με την τραγουδοποιό Πέννυ Μπαλτατζή σε ρόλο έκπληξη.

Το teaser βίντεο που είδαμε στο YouTube, έκλεψε τις εντυπώσεις μας για πολλούς και ευνόητους λόγους. Κυρίως όμως, μας έκανε να ανυπομονούμε για τα φετινά Ραντεβού στον Ήλιο και να αδημονούμε να δούμε τι θα γίνει στο «Lia cada me Meze» -γνωρίζοντας δε το πόσες στιγμές γέλιου μπορούν να μας χαρίσουν οι stand-up comedians, Διονύσης Ατζαράκης και Θωμάς Ζάμπρας.

Όλα όσα αλλάζουν τώρα στα Ραντεβού στον Ήλιο

Αλήθεια όμως, τι πραγματικά γνωρίζουμε για τα Ραντεβού στον Ήλιο; Πώς μετατράπηκαν στην αγαπημένη μας καλοκαιρινή συνήθεια και γιατί επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο μέσα από το βίντεο-φαινόμενο «Lia cada me Meze»;

Αν και δεν μπορούμε να τα υπολογίσουμε με ακρίβεια, γνωρίζουμε πως έχουμε δώσει αμέτρητα Ραντεβού στον Ήλιο κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής μας -και το ίδιο ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και το φετινό καλοκαίρι. Εκείνο που σίγουρα δεν ξέραμε, ωστόσο, ήταν το πώς ξεκίνησαν όλα. Το ψάξαμε, λοιπόν, το θέμα και μάθαμε ότι ήταν πίσω στο μακρινό 1894, «γεννήθηκε» το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου και τότε δόθηκαν τα πρώτα καλοκαιρινά Ραντεβού στον Ήλιο.

Βλέπεις, τα πρώτα καλοκαιρινά Ραντεβού στον Ήλιο που άφησαν εποχή, περιείχαν απαραιτήτως Ούζο Πλωμαρίου και μεζέ με την παρέα και το ίδιο ακριβώς ήταν το σκηνικό που επικρατούσε μέχρι προσφάτως. Για πολλές -πάρα πολλές- δεκαετίες τα ραντεβού δίπλα στο κύμα για ούζο και μεζέ ήταν ο «κανόνας» για ένα απολαυστικό καλοκαίρι. Ωστόσο, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, κάτι άλλαξε από την ημέρα που έκανε την εμφάνισή του ο professor Διονύσης Ατζαράκης.

ouzoo

Πώς θα ζήσεις και εσύ το δικό σου «Lia cada me Meze»

Ένας professor, ένας ατρόμητος μαθητής και μία ριψοκίνδυνη αποστολή έφεραν τα πάνω-κάτω στα Ραντεβού στον Ήλιο το καλοκαίρι του 2020. Το τι άλλο θα αλλάξει, θα εξαρτηθεί από το αν ο Θωμάς Ζάμπρας -aka «Πλωμάρι»- θα καταφέρει να ακολουθήσει τις οδηγίες του Διονύση Ατζαράκη και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι παρακολουθώντας το απολαυστικό επεισόδιο από το «Lia cada me Meze» στο YouTube, θα εμπνευστείς και θα αντλήσεις ιδέες για το πώς να κλέψεις και εσύ τις εντυπώσεις, στα νέα καλοκαιρινά ραντεβού που θα δώσεις με την παρέα σου.

Ό,τι και αν συμβεί, αν θέλεις να ζήσεις το δικό σου «Lia cada me Meze» φέτος το καλοκαίρι, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δεις το απολαυστικό επεισόδιο και να αφήσεις σε comment κάτω από το YouTube βίντεο του «Lia cada me Meze» το κωδικό όνομα που θα διάλεγες αν πρωταγωνιστούσες σε αυτό. Έτσι θα μπεις σε κλήρωση για να κερδίσεις ένα τραπέζι με Ούζο Πλωμαρίου μαζί με την παρέα σου ή μια φιάλη Ούζο Πλωμαρίου. Θα ζήσεις, δηλαδή, ακόμη πιο άνετα το δικό σου «Lia cada me Meze» (more info διαγωνισμού https://m.youtube.com/watch?v=5jlc_NEOYmk&feature=youtu.be ).

Έτσι γίνονται και δίνονται τα σωστά Ραντεβού στον Ήλιο!

Δες το συναρπαστικό επεισόδιο και μάθε πώς μπορείς να ζήσεις και εσύ το δικό σου «Ραντεβού στον Ήλιο»



#liacadamemeze #rantenoustonilio