Ζήστε ένα φθινόπωρο γεμάτο αρώματα & γεύσεις αποκλειστικά στα Starbucks

Ζήστε ένα φθινόπωρο γεμάτο αρώματα & γεύσεις αποκλειστικά στα Starbucks

Η τάση της εποχής είναι αυτή.

Σε μια περίοδο που όλα αλλάζουν, κάποια πράγματα μένουν διαχρονικά! Ο καφές ήταν, είναι και θα είναι ο πρωινός μας σύμμαχος, η απογευματινή μας συντροφιά και το απαραίτητο «συστατικό» της καθημερινότητάς μας!

Τα Starbucks, το γνωρίζουν καλά αυτό, και μας προσφέρουν πάντα κάθε περίοδο νέες και κλασσικές προτάσεις για να μας φτιάχνουν την μέρα και να μας φέρνουν πιο κοντά. Υποδεχτείτε λοιπόν το Φθινόπωρο με χαμόγελο και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του καφέ να σας προτείνουν αγαπημένες και νέες γεύσεις που θα διευρύνουν την συνολική σας εμπειρία καφέ και θα σας δώσουν την απαραίτητη τόνωση, γευστική ένταση και απολαυστική πινελιά σε κάθε σας στιγμή και νέο σας ξεκίνημα.

Το Pumpkin Spice Latte: H Απόλυτη Τάση της Εποχής!

Αν και εσείς ανυπομονούσατε για την πιο λατρεμένη εποχή του χρόνου, τότε η αναμονή τελείωσε! Το Φθινόπωρο είναι γεγονός και τα Starbucks το καλωσορίζουν με τον πιο ξεχωριστό και απολαυστικό τρόπο! Το Pumpkin Spice Latte είναι και πάλι εδώ!

Μην περιμένετε άλλο για να απολαύσετε την γλυκιά του γεύση!

Ανακαλύψτε την απόλυτη τάση της εποχής με τον πιο φθινοπωρινό συνδυασμό από Espresso, γεύση γλυκιάς κολοκύθας με μπαχαρικά και βελούδινο γάλα στον ατμό! Γαρνίρεται με γλυκιά σαντιγί και τα αγαπημένα μπαχαρικά της εποχής – κανέλα, μοσχοκάρυδο και γαρύφαλλο.

Διαθέσιμο και σε κρύα εκδοχή.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε και σε Frappuccino, Coffee ή Cream, τις πιο ζεστές ημέρες του Φθινοπώρου. Τα Starbucks, αυτό το Φθινόπωρο, προσφέρουν το αγαπημένο Pumpkin Spice Latte ζεστό, κρύο ή Frappuccino και σε vegan εκδοχή με τη νέα vegan σαντιγί που είναι πλέον διαθέσιμη για όλα τα ροφήματα με σαντιγί, την σως του που δεν περιέχει γαλακτοκομικά σε συνδυασμό με την επιλογή γάλακτος σόγιας, αμυγδάλου, καρύδας ή και βρώμης διατηρώντας πάντα την ξεχωριστή γεύση του ροφήματος.

Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας και σίγουρα όποια εκδοχή και αν επιλέξετε θα απογειώσει τη μέρα σας!

Το Mocha Praline Macchiato επιστρέφει και φέτος.

Οι λάτρεις της σοκολάτας το αγάπησαν από την πρώτη γουλιά. Αν λοιπόν και εσείς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς σοκολάτα, μη χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε το μοναδικό Mocha Praline Macchiato που συνδυάζει αρμονικά την σοκολατένια σως με το σιρόπι φουντουκιού και τις δόσεις Espresso με γάλα. Η υπέροχη γεύση του απογειώνεται με γαρνίρισμα πλούσιας δόσης σιροπιού μόκα. Απολαύστε το ζεστό και κρύο και αφεθείτε στην υπέροχη γεύση του .

Νέες επιλογές φαγητού!

Δύο νέες και άκρως γευστικές προτάσεις, έρχονται εμπλουτίσουν την γκάμα του φαγητού και να συνοδεύσουν τα αγαπημένα σας ροφήματα! Το αφράτο Κέικ Φυστικοβούτυρου, θα σας εκπλήξει ευχάριστα με την μοναδική του γεύση, όλα εκείνα τα πρωινά που αναζητάτε ένα απολαυστικό σνακ για να τονώσει τη μέρα σας. Από την άλλη το νέο Sweet Chilli Chicken Wrap, θα αποτελέσει την ιδανική μεσημεριανή σας επιλογή: απολαυστική τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλο, τριμμένο καρότο και λάχανο και sweet chilli sauce για ένα γλυκά πικάντικο γευστικό αποτέλεσμα. Εσείς τι θα επιλέξετε;

Blonde Espresso Roast: To Απαλό χαρμάνι που ήρθε για να μείνει.

Η καινοτομία ήταν πάντα ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Starbucks. Όλα τα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας πιστοί στην καλύτερη ποιότητα καφέ, τα Starbucks ανέπτυξαν ένα μοναδικό χαρμάνι με γλυκιά και απαλή γεύση. Λαμπερός, με γλυκές νότες κίτρου, ο Blonde Espresso Roast ταιριάζει υπέροχα σε όλα τα ροφήματα espresso. Προερχόμενος από καφέδες της Λατινικής Αμερικής, οι οποίοι προσδίδουν ένα ολοκληρωμένο και απαλό σώμα, με ισορροπημένη γεύση και άρωμα, αυτή η δεύτερη επιλογή espresso σε όλα τα ροφήματα με βάση τον espresso είναι βέβαιο ότι αποτελεί την αγαπημένη επιλογή όσων επιθυμούν μια πιο απαλή γεύση με την ίδια ένταση καφέ.

Αυτόν λοιπόν τον καφέ, που τόσο αγαπάτε, δεν θα ήταν εφικτό να τον απολαμβάνετε χωρίς τους καλλιεργητές που τον παράγουν. Για αυτό το λόγο, τα Starbucks συνεργάζονται στενά μαζί τους, ώστε να διασφαλιστεί το μέλλον του καφέ για όλους, τόσο για τη βιώσιμη καλλιέργεια του όσο και για τη στήριξη των κοινοτήτων που τον παράγουν. Ας αφιερώσουμε λοιπόν φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ σε όλους εκείνους που εργάζονται καθημερινά για να απολαμβάνουμε όλοι μας τον αγαπημένο μας καφέ!

Ο καφές μας φέρνει πιο κοντά!

Απολαύστε αγαπημένα φθινοπωρινά ροφήματα,

φτιαγμένα με πάθος και δέσμευση για τελειότητα,

όπως ακριβώς τα θέλετε

μόνο στα Starbucks!