Απολαύστε τον αγαπημένο ελληνικό καφέ Λουμίδη Παπαγάλο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Απολαύστε τον αγαπημένο ελληνικό καφέ Λουμίδη Παπαγάλο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ίδια γεύση και πλούσιο άρωμα με την ευκολία της μηχανής καφέ beko!

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος μας προσφέρει εδώ και εκατό χρόνια εξαιρετικής ποιότητας καφέ από εκλεκτό χαρμάνι με πλούσιο άρωμα και γεύση.

Τώρα, ο Λουμίδης Παπαγάλος παρουσιάζει τη μοναδική αυτόματη μηχανή beko για την παρασκευή του τέλειου ελληνικού καφέ. Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, έχετε τον πιο αρωματικό και γευστικό ελληνικό καφέ σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Η πιο απλή διαδικασία που μπορείτε να φανταστείτε!

Για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ, ακολουθείτε τα εξής βήματα: αρχικά, προσθέτετε στο ειδικό μπρίκι της μηχανής beko την ποσότητα νερού που επιθυμείτε και την ποσότητα καφέ και ζάχαρης που προτιμάτε, ανακατεύετε ελαφρά και στη συνέχεια, τοποθετείτε πάλι το μπρίκι στην ειδική θέση της μηχανής.

Αφού φροντίσετε το χερούλι από το μπρίκι να μην είναι στραμμένο στα πλάγια, αλλά ευθυγραμμισμένο στο κέντρο, πατήστε το κουμπί και σε 2 λεπτά ο καφές σας θα είναι έτοιμος!

Δεν χρειάζεται να περιμένετε από πάνω μέχρι να φουσκώσει, με τον φόβο μήπως ξεχειλίσει. Η μηχανή σταματάει το βράσιμο, όταν το φούσκωμα και το καϊμάκι είναι πραγματικά τέλειο!

Πλέον, ο αγαπημένος σας αυθεντικός ελληνικός καφές θα σας κρατάει συντροφιά εύκολα και γρήγορα με μηχανή beko!

Μια δοκιμή θα σας «ψήσει»!