Η Don Julio Tequila δίνει στις φετινές γιορτές λάμψη και χαραρακτήρα… για αυτούς που ξέρουν!

Η Don Julio Tequila δίνει στις φετινές γιορτές λάμψη και χαραρακτήρα… για αυτούς που ξέρουν!

Φέτος, η ανάγκη να αισθανθούμε όμορφα και να απολαύσουμε τις γιορτινές ημέρες είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Αυτές τις μέρες μπορεί να αναπολήσεις πολλές φορές όλα εκείνα τα Χριστούγεννα και τις Πρωτοχρονιές που περάσατε όλοι μαζί με τους φίλους σου σε κάποιο σπίτι ή νυχτερινό κέντρο.

Ίσως ακόμα και να αισθανθείς πως όλη η μαγεία των γιορτών έχει «χαθεί» όπως και τα πέρα δώθε και τα ραντεβού που έκανες για να βρεις το τέλειο δώρο ή με τα στολισμένα εστιατόρια και μπαρ που έβρισκες τις φίλες σου για να διασκεδάσετε .

Μήπως όμως μπορείς φέτος να δημιουργήσεις εσύ αυτή την μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών; Το μυστικό για να δώσεις λίγο παραπάνω λάμψη στις φετινές γιορτινές μέρες κρύβεται στα δώρα που θα προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό.

Η Don Julio Tequila σου προσφέρει όλη τη πολυτέλεια και τη μαγεία που αναζητάς, με τις δύο ultra-premium ετικέτες της, οι οποίες αποτελούν την απάντηση στο τι ξεχωριστό να δωρίσεις αλλά και στο το πώς θα χαρίσεις στις γιορτές τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα που σου έχει λείψει!

Η Don Julio 1942 είναι μια ultra-premium τεκίλα, σε μια εκπληκτική φιάλη και αποτελεί το τέλειο δώρο για εκείνη τη φίλη ή το συγγενή σου που ξέρει από τεκίλα ή για όποιον μπορεί να ξεχωρίσει και να εκτιμήσει ένα ιδιαίτερο απόσταγμα.

julioooo

Εάν ωστόσο την επιλέξεις γιατί θεωρείς πως είσαι μια master στην τεκίλα, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο αφού πρόκειται για μια τεκίλα χειροποίητη που παράγεται σε μικρές παρτίδες, από αποκλειστικά μπλε αγαύη 10 ετών ωρίμανσης και παλαιώνει για 30 μήνες σε βαρέλια Αμερικάνικης δρυός, αποκτώντας έτσι τον ήπιο χαρακτήρα της με τις μαλακές νότες βανίλιας, καραμέλας και αμυγδάλου. Η ονομασία της αποδίδει φόρο τιμής στη χρονιά που ο ιδρυτής της Don Julio González, ξεκίνησε το ταξίδι του για τη δημιουργία της πρώτης luxury τεκίλας στον κόσμο, ανοίγοντας το αποστακτήριο La Primavera στο Jalisco του Mexico.

Τη βρίσκεις σε όλα τα ενημερωμένα μπαρ, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης καθώς έχει κατακτήσει την καρδιά όλων των connoisseur ανά τον κόσμο.

Eίναι η τέλεια τεκίλα για να την απολαύσεις σκέτη, ιδανικά παγωμένη, σε ποτήρι σαμπάνιας για να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά!

don jjulio

Και όταν μιλάμε για την Don Julio 70, μιλάμε για την πρώτη Añejo Claro Tequila στον κόσμο και αυτό από μόνο του αποτελεί τoν καλύτερο λόγο για να τη χαρίσεις στον σύντροφό σου, ή και για να τη χαρείς με τις φίλες σου στο σπίτι. Η τεκίλα Don Julio® 70 Añejo Claro αποτελεί ένα μοναδικό απόσταγμα καθώς επαναπροσδιορίζει την κατηγορία τεκίλας Añejo, δημιουργώντας μια πολύπλευρη γευστική εμπειρία η οποία συνδυάζει την πλούσια πολυπλοκότητα μιας κλασικής, παλαιωμένης Añejo και τη δροσερή γεύση αγαύης που συναντάμε σε μια Blanco. Η Don Julio® 70 έχει μοναδική γεύση που συνδυάζει εσπεριδοειδή και φρέσκα βότανα με νότες σοκολάτες, butterscotch και βανίλιας με μία ελαφριά, πικάντικη επίγευση.

Αποτελεί δημιούργημα του Enrique de Colsa, Master Distiller της Don Julio, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει την προσεκτικά επιλεγμένη, ώριμη μπλε αγαύη σε ένα εξαιρετικό απόσταγμα με διττό χαρακτήρα. Ο τρόπος για να την απολαύσεις είναι με πάγο είτε ως aperitif σε ένα White Negroni.

Επίσης, αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό φαγητού χάρη στα παρατεταμένα ίχνη δρυός, τα οποία διαδέχεται μια καθαρή, ζεστή επίγευση.

Τα δώρα; Τα βρήκες!

Τις ετικέτες που θα δώσουν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στις γιορτές σου; Επίσης, τις βρήκες.

Τώρα, λοιπόν, όρισε την μέρα που θα απολαύσεις μία Don Julio Tequila με τις φίλες σου ή τους ανθρώπους που αγαπάς!

Τις ultra-premium ετικέτες Don Julio μπορείς να παραγγείλεις εδώ.