Υπάρχει ένα e-shop ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες σου, που ούτε παραγγελία να το έκανες!

Υπάρχει ένα e-shop ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες σου, που ούτε παραγγελία να το έκανες!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μάθεις την απάντηση, είναι να πραγματοποιήσεις μία διαδικτυακή επίσκεψη στο eshop.masoutis.gr.

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες και ο ελεύθερος χρόνος σου είναι δυσεύρετος, η καθιερωμένη επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ είναι μία εβδομαδιαία υποχρέωση, την οποία ιδανικά θα ήθελες να αποφύγεις. Ναι, ξέρω πόσο θα ήθελες να απολαμβάνεις την άνεση του καναπέ σου, ένα session pilates ή μία after work βόλτα με τις φίλες σου, αντί να πηγαίνεις από τον έναν διάδρομο στον άλλο, γεμίζοντας ένα ασήκωτο καλάθι με πράγματα.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, όσο αναβάλλεις την επίσκεψή σου στο σούπερ μάρκετ, τόσο πιο πιθανό είναι πως κάποια στιγμή θα ξεμείνεις από κάτι απαραίτητο, όπως χαρτί κουζίνας, απορρυπαντικό πιάτων ή οδοντόκρεμα και τότε, θα είσαι υποχρεωμένη να πας, ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένη είσαι ή πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμα σου. Αλήθεια όμως, τι θα γινόταν, αν μπορούσες να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου, όπου και αν βρισκόσουν, κάθε στιγμή της ημέρας;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μάθεις την απάντηση, είναι να πραγματοποιήσεις μία διαδικτυακή επίσκεψη στο eshop.masoutis.gr, εκεί όπου το καλάθι των αγορών σου χωράει κυριολεκτικά τα πάντα! Αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο να επιλέξεις το συγκεκριμένο online κατάστημα, παρακάτω έχω συγκεντρώσει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις για το e-shop που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες σου, λες και το έχεις κάνει… παραγγελία!

image003.jpg

One stop shop για να αγοράζεις ό,τι είναι απαραίτητο, όπου και αν βρίσκεσαι

Πόσες φορές έχει συμβεί, ενώ πραγματοποιείς τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, να συνειδητοποιείς πως χρειάζεσαι ένα προϊόν, το οποίο δεν υπάρχει στο κατάστημα; Είτε πρόκειται για ένα εργαλείο μαγειρικής, είτε για ένα καινούργιο σετ από σεντόνια, υπήρχαν αρκετές φορές που χρειάστηκες κάτι από το σούπερ μάρκετ, αλλά δεν το βρήκες στο κατάστημα που επισκέφθηκες.

Για να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο πηγαίνοντας από το ένα σούπερ μάρκετ στο άλλο, μέχρι να βάλεις όλα τα «τσεκ» στη λίστα με τα ψώνια σου, να ξέρεις πως στο eshop.masoutis.gr μπορείς να βρεις και να αγοράσεις αναρίθμητα επώνυμα προϊόντα: Από προϊόντα φαρμακείου μέχρι high tech gadgets και από έπιπλα ή διακοσμητικά σπιτιού μέχρι αξεσουάρ και είδη ένδυσης.

Το καλύτερο, βέβαια, δεν στο έχω αποκαλύψει ακόμη. Διότι το συγκεκριμένο one stop shop, εκτός από μία πληθώρα προσφορών, προτάσεων και συνταγών, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής, το οποίο σου εξασφαλίζει αυθημερόν παράδοση της παραγγελίας σου, αρκεί να την πραγματοποιήσεις μέχρι τις 15.00.

image005.jpg

Ένα προσωποποιημένο καλάθι αγορών που περιλαμβάνει μόνο ό,τι χρειάζεσαι

Μόλις συνειδητοποιήσεις πόσες ώρες κερδίζεις, πραγματοποιώντας διαδικτυακά τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, θα αρχίσεις να αναζητείς περισσότερους έξυπνους τρόπους για να εξασφαλίζεις ελεύθερο χρόνο για όσα έχουν πραγματικά σημασία για εσένα. Μάλιστα, ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η υπηρεσία Quick Basket (Γρήγορο Καλάθι), την οποία σου προσφέρει το eshop.masoutis.gr.

Πρόκειται για ένα προσωποποιημένο καλάθι γρήγορων αγορών, που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ψώνια σου μέσα από μια έτοιμη λίστα, η οποία διαμορφώνεται από τα προϊόντα που αγοράζεις συνήθως. Κάπως έτσι, δεν θα χρειάζεται πια να ετοιμάζεις λίστες με ψώνια, να τσεκάρεις τα ντουλάπια της κουζίνας και τα ράφια του ψυγείου σου, για να ξέρεις τι χρειάζεσαι.

Διότι θα έχεις στη διάθεσή σου μία ολοκληρωμένη λίστα από τα αγαπημένα σου προϊόντα, ηλεκτρονικά προσωποποιημένα κουπόνια με την επιλογή άμεσης εξαργύρωσης στο καλάθι, θα μπορείς να συλλέγεις και να εξαργυρώνεις πόντους μέσω της κάρτας πιστότητας, δηλαδή της Mas Card, ενώ θα μπορείς να κάνεις και χρήση της κάρτας Ασφαλιστικού Γονέα!

image007.jpg

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που σου παρέχει το eshop.masoutis.gr, δηλαδή ο διαδικτυακός προορισμός που σου δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα από επώνυμα brands, όπως you.gr, Bag Stories, Cook Shop, Βιοκαρπέτ, Vita4you, Morgan Collection, Έπιπλα Μαρμαρίδης, Organic Brands, Brands in a box, Pet Shop 88, ενώ ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι, για να απολαμβάνεις περισσότερο την καθημερινότητά σου. Μπες σήμερα κιόλας στο eshop.masoutis.gr και να είσαι σίγουρη πως θα διαπιστώσεις από το πρώτο «κλικ», για ποιον λόγο είναι ένα online κατάστημα που μοιάζει λες και το έχεις κάνει παραγγελία!