Σε συσκευασία Tetra Pak® με νέο μη αποσπώμενο καπάκι ο αγαπημένος μας χυμός Amita

Σε συσκευασία Tetra Pak® με νέο μη αποσπώμενο καπάκι ο αγαπημένος μας χυμός Amita

Οι συσκευασίες της Tetra Pak με νέο μη αποσπώμενο καπάκι προσφέρουν ευκολία στη χρήση και βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το ήξερες ότι τώρα μπορείς να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου χυμό Amita, σε πρακτική συσκευασία με μη αποσπώμενο καπάκι;

undefined

Μπορείς να σερβίρεις τον αγαπημένο σου χυμό, ξεβιδώνοντας απλά το καπάκι, που παραμένει πάνω στη συσκευασία: Για να ανοίξεις τη συσκευασία, γυρίζεις το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια το ανασηκώνεις. Για να κλείσεις το καπάκι, το πιέζεις προς τα κάτω, μέχρι να ακούσεις το χαρακτηριστικό "κλικ".

1671093823305-934520161-image003.jpg

Οι συσκευασίες Tetra Pak του χυμού Amita με νέα μη αποσπώμενα καπάκια σχεδιάστηκαν για να μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για τη προστασία του περιβάλλοντος: Τα μη αποσπώμενα καπάκια ανακυκλώνονται μαζί με τη συσκευασία, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων και των επιπτώσεών τους στην κλιματική αλλαγή.

Επιλέγοντας συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια, συμβάλλουμε στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων που καταλήγουν στο περιβάλλον, αφού πλέον τα καπάκια ανακυκλώνονται μαζί με την συσκευασία στους κάδους ανακύκλωσης. Έτσι, αποκτούν νέα ζωή και μετατρέπονται σε άλλα προϊόντα όπως γλάστρες, χαρτοπετσέτες και πολλά άλλα.

1671093831549-657643537-image005.jpg

Μέσω αυτής της διαδικασίας, η οποία ξεκινά από τη δική μας επιλογή για ανακύκλωση, συμβάλλουμε στη μείωση των αστικών αποβλήτων, την εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας και κατ’ επέκταση την προστασία του περιβάλλοντος. Και αυτό είναι κάτι που αξίζει να μάθουμε και στα παιδιά μας, δε νομίζεις;

Μάθετε περισσότερα εδώ!