Johnnie Walker Exclusive Christmas Experience: Μία βραδιά αφιερωμένη στην αξία της ευγνωμοσύνης!

Νέλλη Καλαμαρά
Johnnie Walker Exclusive Christmas Experience: Μία βραδιά αφιερωμένη στην αξία της ευγνωμοσύνης!

Σε μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη τραγούδια, όμορφα λόγια, συγκινητικές στιγμές, εορταστικά cocktails και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε το δικό του «ευχαριστώ» στους φίλους και τους συνεργάτες του με το πιο πολύτιμο δώρο: Ένα Johnnie Walker Black Label!

Γράφει η Νέλλη Καλαμαρά

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται πλέον και επίσημα μία ανάσα μακριά και αποτελούν για όλους μας την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, αλλά ταυτόχρονα και την ιδανική ευκαιρία να κάνουμε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, να βρεθούμε με τους δικούς μας ανθρώπους και να τους πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για κάθε μέρα που πορεύονται δίπλα μας και μας γεμίζουν δύναμη για να συνεχίζουμε. Χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό και τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Ακριβώς αυτό έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μία βραδιά αφιερωμένη, όχι στον ίδιο, αλλά στους φίλους και τους συνεργάτες του, με πολύτιμο υποστηρικτή του όπως πάντα, το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο.

Το Johnnie Walker Exclusive Christmas Experience, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες σε μία πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα και μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε κι εμείς ανάμεσα στους φίλους και τους συνεργάτες του διάσημου καλλιτέχνη, αποτέλεσε την πιο όμορφη αφορμή για να θυμηθούμε όλοι την αξία ενός απλού «ευχαριστώ» και της έννοιας της ευγνωμοσύνης, με την οποία είναι, άλλωστε, στενά συνδεδεμένο το εμβληματικό whisky brand με την τεράστια ιστορία. Το Johnnie Walker αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα ωραιότερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε τις γιορτές σε εκείνους που αγαπάμε και έχουν επιλέξει -και τους έχουμε επιλέξει- να πορεύονται δίπλα μας στις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας, αφού χωρίς πολλά λόγια συνοψίζει μέσα του όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στους δικούς μας ανθρώπους.

JOHNNIE-WALKER_3.jpg

Αυτό επέλεξε να κάνει και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που με αυτήν την exclusive βραδιά, θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του και να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του στην πραγματοποίηση της άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας του. Το «Eleftheros Tour», που πραγματοποιήθηκε, φυσικά, με την υποστήριξη του Johnnie Walker, περιλάμβανε 18 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και χάρισε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε περισσότερους από 150.000 θεατές, που συγκεντρώθηκαν σε όλες τις πόλεις για να ταξιδέψουν με τις μεγάλες επιτυχίες του διάσημου καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο αυτής της υπέροχης βραδιάς, λοιπόν, μας δόθηκε και η μοναδική ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά και σε αποκλειστικότητα το documentary της καλοκαιρινής αυτής περιοδείας και να ζήσουμε κι εμείς μέσα από αυτό τις μοναδικές στιγμές που μοιράστηκε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, μπροστά και πίσω από τη σκηνή, με τους συνεργάτες, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

JOHNNIE-WALKER_2.jpg

Σε αυτήν την αποκλειστική προβολή ο Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε φίλους και συνεργάτες, μαζί με τους οποίους πέτυχε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Γιατί κάθε τι σπουδαίο επιτυγχάνεται μόνο έχοντας δίπλας μας τους κατάλληλους ανθρώπους, αυτούς που είναι εκεί σε κάθε δυσκολία και μαζί δημιουργούμε και προχωράμε μπροστά. Σε αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε να δείξει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του, προσφέροντας τους ένα δώρο ουσιαστικής αξίας: Ένα Johnnie Walker Black Label.

Όπως είπαμε, άλλωστε, ποια καλύτερη αφορμή υπάρχει από τα ίδια τα Χριστούγεννα, τη γιορτή της αγάπης και της ευγνωμοσύνης, για να εκφράσουμε στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας τη σημασία που έχουν στη ζωή μας με δώρα ιδιαίτερα που προσφέρονται «από καρδιάς» και για αυτό είναι και τα πιο πολύτιμα; Ένα τέτοιο δώρο είναι με διαφορά το Johnnie Walker Black Label, καθώς συμβολίζει διαχρονικά την αξία της συμπόρευσης και του «μαζί» και αποτελεί το πιο ουσιαστικό «ευχαριστώ» για τους ανθρώπους που περπατάνε δίπλα μας στη ζωή.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το Johnnie Walker Black Label έχει απίστευτο βάθος γεύσης και λειτουργεί άψογα ως βάση σε ένα κλασικό Highball cocktail, εξαιρετική πρόταση για τις λαμπερές εορταστικές συγκεντρώσεις που θα ζήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους τις επόμενες ημέρες, αλλά και σκέτο για όμορφες στιγμές συζήτησης και χαλάρωσης με λίγους και καλούς φίλους γύρω από το τζάκι. Εμείς, πάντως, που δοκιμάσαμε και τις δύο εκδοχές στο Johnnie Walker Exclusive Christmas Experience, έχουμε να σου πούμε ένα μεγάλο εορταστικό «cheers» και να σου ευχηθούμε «καλές γιορτές» με όσους αγαπάς!

JOHNNIE-WALKER_4.jpg

https://www.apolafste.ypefthina.gr

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.