Η Nespresso Professional παρουσιάζει τον νέο Congo Organic από το πρόγραμμα Reviving Origins

Η Nespresso Professional παρουσιάζει τον νέο Congo Organic από το πρόγραμμα Reviving Origins

Ο νέος καφές Congo Organic της Nespresso Professional στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για οργανικό καφέ υψηλής ποιότητας με premium χαρακτήρα.

Έρχεται να προστεθεί στην ευρεία γκάμα ποιοτικού καφέ Nespresso Professional, ενώ θα είναι διαθέσιμος εποχιακά ανά περιόδους.

O Congo Organic είναι ένας απαλός οργανικός καφές με ψημένες νότες δημητριακών, αρώματα ξηρών καρπών και ήπια φρουτώδη γεύση. Το καβούρδισμά του γίνεται έντονα και με μικρή διάρκεια σε δύο μέρη, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ένταση. Σερβίρεται ιδανικά ως μονός espresso, αλλά και ως lungo. Επιπλέον, τα έντονα φρουτώδη αρώματά του με τις νότες μπισκότου συνδυάζονται εξαιρετικά και με συνταγές με γάλα. Τολμήστε να αναδείξετε αυτές τις γλυκές νότες δημητριακών και μπισκότων σε μια συνταγή, όπως ο Latte Macchiato, που θα ενισχύσει την ισορροπία του και θα εκπλήξει ευχάριστα όσους τον δοκιμάσουν.

Ο νέος αυτός καφές έχει έρθει για να δώσει premium χαρακτήρα σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Η γεύση του αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για την αρχή μιας επαγγελματικής συνάντησης αλλά και ως “επιδόρπιο” σε μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία. Παράλληλα, προσθέτοντας έναν τέτοιο καφέ στο γαστρονομικό ταξίδι του εστιατορίου σας, γίνεστε και εσείς μέρος της προσπάθειας της Nespresso για την αποκατάσταση της παραγωγής καφέ σε περιοχές που έχουν πληγεί από αντιξοότητες, όπως η κλιματική αλλαγή και οι συγκρούσεις.

Made-with-care.jpg

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα REVIVING ORIGINS

Το πρόγραμμα REVIVING ORIGINS είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιό μας μέσω του οποίου συνεργαζόμαστε με τους αγρότες για να μπορέσουμε να αναβιώσουμε μερικές από τις πιο σπουδαίες ποικιλίες καφέ που έχουν σχεδόν χαθεί. Τα χρόνια συνεχών συγκρούσεων και πολιτικής αστάθειας άφησαν πολλές φυτείες εγκαταλειμμένες, ενώ οι μικροκαλλιεργητές αξιοποιούν μόνο ένα μικρό μέρος του Κονγκό για εξειδίκευση στον καφέ. Ο REVIVING ORIGINS Congo εξακολουθεί να αποτελεί ένα σπάνιο θησαυρό. Τα πλούσια σε βροχή ηφαιστειακά εδάφη κατά μήκος των ακτών της λίμνης Κίβου του Ανατολικού Κονγκό είναι ιδανικά Terroir Arabica. Το πρόγραμμα Nespresso REVIVING ORIGINS συνεργάζεται μαζί με τους αγρότες και τους συνεργάτες του Νότιου Κίβου για να υποστηρίξει τις κοινότητες του καφέ στην ανάπτυξη του καφέ του Κονγκό στο έπακρο. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να σας προσφέρουμε περισσότερο από αυτό τον απαλό καφέ με τις ήπιες φρουτώδεις νότες δημητριακών και τα δελεαστικά αρώματα ξηρών καρπών.

Για να ανακαλύψετε τις ποικιλίες της Nespresso Professional καθώς και τις απολαυστικές νέες συνταγές καφέ, επισκεφθείτε το www.nespresso-pro.gr