Οι Golden Foodies στο Petite Fleur: Mία σοκολατερί με «άρωμα» Γαλλίας

Οι Golden Foodies στο Petite Fleur: Mία σοκολατερί με «άρωμα» Γαλλίας

Για τη food expert της παρέας, οι επιλογές ήταν συγκεκριμένες, μιας και πέρα από τον αγαπημένο της double cappuccino, διάλεξε ένα ιδιαίτερο πιάτο από το brunch menu: Eggs Benedict με καπνιστό σολομό, αβγά ποσέ και αβοκάντο, σε φρυγανισμένο ψωμί.

Το tasting είναι μία μοναδική εμπειρία που μας «ταξιδεύει», μέσα από μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Όταν το γευστικό αυτό «ταξίδι» έχει άρωμα Γαλλίας, οι Golden Foodies βρίσκονται στο Petite Fleur.

Μπορεί ο wine lover να είναι ένας «ορκισμένος» οινογνώστης, ωστόσο, η σειρά gourmet τσαγιών KUSMI τον έκανε να λατρέψει το Prince Vladimir τσάι με εσπεριδοειδή, βανίλια και μπαχαρικά, το οποίο συνόδευσε με ένα λαχταριστό carrot cake που τράβηξε αμέσως την προσοχή του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GoldenHall.gr