Τρεις λόγοι που το sun-set πάρτι στο Che το Σάββατο θα σου μάθει τι πάει να πει «this is living»

Τρεις λόγοι που το sun-set πάρτι στο Che το Σάββατο θα σου μάθει τι πάει να πει «this is living»

Αν η σκέψη και μόνο σε ενθουσιάζει, τότε παρακάτω θα βρεις τρεις λόγους που θα σε πείσουν να δώσεις ραντεβού με τις κολλητές σου το Σάββατο 27 Μαΐου στο Che στον Πειραιά.

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Όχι μόνο επειδή πραγματοποιείς παρεΐστικες εξορμήσεις σε μέρη παραδεισένια, εξασκείσαι στις βουτιές, το κολύμπι και τη χαλάρωση, έχοντας μερικές ημέρες off από τις υποχρεώσεις του γραφείου, αλλά διότι είναι μία περίοδος που το mindset σου αλλάζει και εσύ, μεταμορφώνεσαι στην πιο ξέγνοιαστη, αισιόδοξη και outgoing εκδοχή σου.

Με λίγα λόγια, είναι μία περίοδος που απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή και ό,τι καλό έχει να σου προσφέρει. Αυτό σημαίνει πως είσαι ανοιχτή σε προσκλήσεις και καλοκαιρινές προκλήσεις, πως δεν αφήνεις κάποια ευκαιρία για διασκέδαση να πάει χαμένη. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν το ερχόμενο Σάββατο γιόρταζες την έναρξη αυτής της συναρπαστικής, «καυτής» εποχής, συμμετέχοντας σε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι, το οποίο θα σε βάλει απευθείας σε summer mood;

Αν η σκέψη και μόνο σε ενθουσιάζει, τότε παρακάτω θα βρεις τρεις λόγους που θα σε πείσουν να δώσεις ραντεβού με τις κολλητές σου το Σάββατο 27 Μαΐου στο Che στον Πειραιά. Και φυσικά, ένας από τους λόγους είναι η αγαπημένη σου μπίρα Corona, η οποία έχει ετοιμάσει ένα χορευτικό sun-set πάρτι, δηλαδή μία εμπειρία που θα σας μάθει τι πάει να πει «this is living»!

#1 Είναι μία εμπειρία που σε εμπνέει να «κυνηγήσεις» το ηλιοβασίλεμα

Μπορεί ένα ακόμη Σάββατο να βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα όμως, αυτό είναι το τελευταίο Σάββατο της άνοιξης και αξίζει να το περάσεις σε ένα ειδυλλιακό μέρος, όπως το Che, το οποίο θα σε κάνει για λίγο να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο νησί των Κυκλάδων. Φαντάσου απλώς ότι την ώρα που ο ήλιος θα δύει, ο Πειραιάς θα «ντυθεί» με πορτοκαλί και μενεξεδιές αποχρώσεις, εσύ θα χορεύεις, τσουγκρίζοντας αυθόρμητα ένα μπουκάλι μπίρα με τις φίλες σου, όπως θα έκανες αν ήσουν σε κάποια παραλία. Ειλικρινά, μπορείς να σκεφτείς καλύτερο και πιο summerish τρόπο για να υποδεχθείς το φετινό καλοκαίρι, πέρα από το να απολαύσεις ατελείωτο χορό και μία παγωμένη μπίρα Corona σερβιρισμένη με μία φέτα lime;

NT_CORONA-@Queen.gr_html_427eec73c3b027c3.jpg

#2 Το soundtrack του πάρτι το έχουν αναλάβει οι καλύτεροι του χώρου

Κακά τα ψέματα. Η μουσική είναι «το Α και το Ω» για να γραφτεί ένα πάρτι στην ιστορία και όταν γυρίσεις στο σπίτι σου, να νιώθεις γεμάτη, ενθουσιασμένη και λίγο… κουρασμένη από τον ατελείωτο χορό. Βέβαια, όταν το line-up ενός πάρτι περιλαμβάνει το όνομα Βασίλης Τσιλιχρήστος, η διασκέδαση είναι κάτι παραπάνω εγγυημένη. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως προτού το ρολόι δείξει 00.00 και ο δημοφιλής DJ βρεθεί πίσω από τα decks για να σας παρασύρει στον μοναδικό ρυθμό του, οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Kiss Fm θα εκπέμπουν όλο το απόγευμα ζωντανά από το λατινοαμερικάνικο στέκι, Che, ενώ αμέσως μετά, οι Wedding Signers θα αναλάβουν να ξεσηκώσουν το κοινό με ένα «εκρηκτικό» live.

NT_CORONA-@Queen.gr_html_c816396dc986192e.jpg

#3 Σηματοδοτεί την έναρξη ενός αξέχαστου, «this is living» καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που σε εμπνέει να απολαμβάνεις τη ζωή, όπως πρέπει να είναι; Τότε να ξέρεις πως το επερχόμενο sun-set πάρτι της Corona στο Che, το οποίο γιορτάζει το Σάββατο έξι χρόνια λειτουργίας, είναι το ιδανικό σημείο για να σημάνεις την έναρξη ενός ακόμη καλοκαιριού. Βλέπεις, το συγκεκριμένο πάρτι θα περιλαμβάνει όλα αυτά που κάνουν τα καλοκαίρια σου συναρπαστικά, όλα αυτά που σου θυμίζουν πως ναι, «this is living», δηλαδή η ζωή όπως αξίζει να είναι! Ποια είναι αυτά; Η ανεκτίμητη παρουσία των φίλων σου, τα μοναδικά χρώματα του ουρανού λίγο πριν πέσει ο ήλιος, η μουσική που «απογειώνει» κάθε σου στιγμή και φυσικά, η γεύση της μεξικάνικης μπίρας Corona από 100% φυσικά συστατικά.

Αν θέλεις να κάνεις μία δυναμική και χορευτική «είσοδο» στο φετινό καλοκαίρι, να ξέρεις πως το sun-set πάρτι της Corona στο Che θα ξεκινήσει στις 18.00 και είναι μία καλοκαιρινή εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις! Όχι μόνο επειδή περιλαμβάνει όλα όσα απολαμβάνεις κάθε καλοκαίρι, αλλά διότι θα «σφραγιστεί» με τη δροσιά και τη γεύση της αγαπημένης σου μπίρας!

Απολαύστε Υπεύθυνα