Οι νέοι φυσικοί χυμοί Νature’s Promise είναι η απόδειξη πως η υγιεινή διατροφή είναι απόλαυση!

Οι νέοι φυσικοί χυμοί Νature’s Promise είναι η απόδειξη πως η υγιεινή διατροφή είναι απόλαυση!

Αν θέλεις, λοιπόν, να εμπλουτίσεις το εβδομαδιαίο μενού σου με πιο ωφέλιμες προσθήκες, αρκεί να επισκεφθείς ένα κατάστημα ΑΒ.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το έντονο ωράριο στο γραφείο, οι υποχρεώσεις εντός και εκτός σπιτιού, ακόμη και οι προπονήσεις σου, διαμορφώνουν μία αρκετά απαιτητική καθημερινότητα. Και ένας τρόπος για να στηρίξεις αποτελεσματικά τον οργανισμό σου, ώστε να ανταπεξέλθεις και να παραμείνεις συνεπής στο πρόγραμμά σου, είναι μία ισορροπημένη διατροφή υψηλής θρεπτικής αξίας.

Πόσο εύκολο είναι, όμως, να αναβαθμίσεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να τρως πιο υγιεινά, όταν τις περισσότερες ημέρες ο ελεύθερος χρόνος για να διαθέσεις στη μαγειρική δεν είναι αρκετός; Κι όμως, η απάντηση «κρύβεται» στη φύση, η οποία σου προσφέρει τις πρώτες ύλες, δηλαδή τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, που είναι «πλούσια» σε θρεπτικά συστατικά και συμβαδίζουν με τους κανόνες μίας πολύχρωμης, υγιεινής διατροφής.

Αν θέλεις, λοιπόν, να εμπλουτίσεις το εβδομαδιαίο μενού σου με πιο ωφέλιμες προσθήκες, αρκεί να επισκεφθείς ένα κατάστημα ΑΒ. Διότι μόνο εκεί θα βρεις τη νέα σειρά Nature's Promise, η οποία περιλαμβάνει τους λαχταριστούς «συμμάχους» για ένα πιο healthy και βιώσιμο τρόπο ζωής, τον οποίο επιθυμείς για τον εαυτό σου.

Τα νέα smoothies και οι χυμοί από 100% φρέσκα φρούτα και λαχανικά που σου υπόσχονται μία απολαυστική καθημερινότητα

Αλήθεια, ποιος είπε πως μία υγιεινή διατροφή δεν μπορεί να είναι απολαυστική; Ποιος είπε πως μία διατροφή, η οποία δίνει boost στον οργανισμό σου, απαιτεί να περνάς πολλές ώρες στην κουζίνα; Όποιος και αν πιστεύει κάτι τέτοιο, μάλλον δεν γνωρίζει τη σειρά Nature's Promise και σίγουρα δεν έχει δοκιμάσει τους νέους, λαχταριστούς, ολόφρεσκους χυμούς και τα smoothies που κάνουν κάθε στιγμή ακόμη πιο γευστική.

H συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει τέσσερις πρωτότυπες γεύσεις χυμών, μία με μήλο, μάνγκο, ανανά, σπανάκι και σπόρους τσία, μία με μήλο, βατόμουρο, τζίντζερ και μέντα, μία με πορτοκάλι, μήλο, μάνγκο, μαρακούγια και σπόρους τσία και τέλος, μία με μήλο, αχλάδι και βατόμουρο. Στα smoothies διαθέτει τρεις μοναδικούς συνδυασμούς, έναν με πορτοκάλι, μάνγκο και μαρακούγια, έναν με μήλο, φράουλα και μπανάνα, καθώς και έναν με πορτοκάλι, μάνγκο και μαρακούγια.

Κάθε προϊόν συσκευάζεται σε μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό r-pet και ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα του, αφού δεν έχει συντηρητικά ή πρόσθετα, ενώ έχει παραχθεί μόνο από 100% φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Οι χυμοί, μάλιστα, έχουν παραχθεί με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, που σημαίνει ότι δεν έχει αλλοιωθεί η διατροφική τους αξία, γι’ αυτό και είναι «πλούσιοι» σε βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα.

ab2.png

Οι ωφέλιμες προσθήκες που είναι καλές για εσένα, την υγεία σου και τον πλανήτη

Κακά τα ψέματα, ένας χυμός ή ένα smoothie την ημέρα, βοηθά αλλά δεν αρκεί για να μπορέσεις διαμορφώσεις μία ωφέλιμη διατροφή. Βλέπεις, χρειάζεται να πραγματοποιήσεις μία πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια, εντάσσοντας στη λίστα του σουπερμάρκετ περισσότερες προσθήκες σε με προϊόντα που έχουν εξαιρετική ποιότητα και προάγουν έναν υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής.

Πού θα τα βρεις; Ρίξε μία ματιά στα ράφια των καταστημάτων της AB Βασιλόπουλος, που φέρνει αποκλειστικά τα θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα της σειράς Nature's Promise. Αφράτες ρυζογκοφρέτες, νόστιμες καλαμπογκοφρέτες, απαλό ή τραγανό φυστικοβούτυρο, είναι μερικές από τις επιλογές που θα κάνουν level up στο πρωινό γεύμα και τα σνακ που καταναλώνεις μέσα στην ημέρα.

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Κάνε μία βόλτα σε ένα κατάστημα ΑΒ και δοκίμασε έναν από τους φρέσκους χυμούς ή τα smoothies της Nature’s Promise, τους οποίους φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα η ΑΒ Βασιλόπουλος. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως αν θέλεις να βελτιώσεις τη διατροφή σου, τα καταστήματα της AB είναι το κατάλληλο σημείο εκκίνησης για να βρεις το «καλό για όλους» και για εσένα.