Μήπως είσαι εσύ ο «ήλιος» της παρέας στη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου;

Μήπως είσαι εσύ ο «ήλιος» της παρέας στη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου;

Έχετε βγει με την παρέα, πίνετε τα ουζάκια σας, γελάτε… Όλα είναι καλά, μέχρι που πιάνει το μάτι σου τον τύπο που ενδιαφέρει τη φίλη σου να την κοιτάζει, μόνο που αυτή κοιτάζει το κινητό της και δεν έχει πάρει χαμπάρι! Ε όχι, δεν θα την αφήσεις να χάσει τη στιγμή - και την ευκαιρία. Θα τη σκουντήξεις, θα της ψιθυρίσεις, θα τη βγάλεις από το σκρολάρισμα και θα τη βάλεις στη φάση.

Αν το έχεις κάνει έστω και μία φορά, θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου στην «Κολλητή» της νέας καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου

Με τέσσερα φρέσκα, καλοκαιρινά και γεμάτα κεφάτες στιγμές videos, το Ούζο Πλωμαρίου μάς προτρέπει να βγάλουμε τον πιο φωτεινό εαυτό μας προς τα έξω και να γίνουμε ο «ήλιος», η ψυχή της παρέας μας!

image003.jpg

Ο άνθρωπος με την ανεβασμένη διάθεση, που δεν θα αφήσει ευκαιρία για χορό ανεκμετάλλευτη, που θα χαρίσει γέλια στους φίλους με το χιούμορ του, που θα τους ξεσηκώσει όλους για να μοιραστούν ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές και που θα φτιάξει κατάσταση για τους ανθρώπους που αγαπά.

image005.jpg

Δες και τα υπόλοιπα videos της καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου και εμπνεύσου να γίνεις ο «ήλιος» της παρέας αυτό το καλοκαίρι, να βγάλεις το φως που έχεις μέσα σου και να το ρίξεις στις μοναδικές σας στιγμές.

«Ο Χορός» σε καλεί να τους σηκώσεις όλους και να μπείτε μαζί στον ρυθμό:

«Το ανέκδοτο» σε παροτρύνει να βγάλεις τον πιο χιουμοριστικό εαυτό σου για να χαρίσεις άφθονο γέλιο στους φίλους σου.

Με το «Στα χέρια», είναι ώρα να δείξεις την πιο ανεβασμένη σου διάθεση και να γίνεις εσύ ο ήλιος της παρέας αυτό το καλοκαίρι

Μείνε συντονισμένη έως τα τέλη Ιουλίου, γιατί θα ακολουθήσει και μεγάλος διαγωνισμός. Μην τον χάσεις! Και να θυμάσαι: Έχει ήλιο; Έχει Πλωμάρι!