Ετοίμασε όπου κι αν βρίσκεσαι τα δροσιστικά paloma cocktails που δοκιμάσαμε στο #aNightToRemember!

Ετοίμασε όπου κι αν βρίσκεσαι τα δροσιστικά paloma cocktails που δοκιμάσαμε στο #aNightToRemember!

Η εκλεκτή Casamigos Blanco Tequila δημιουργήθηκε από τρεις φίλους, τον George Clooney, τον Rande Gerber και τον Michael Meldman, με σκοπό να απολαμβάνουν ένα premium απόσταγμα οι ίδιοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί, τι δεν πρέπει να λείπει από μία «σπιτική» βραδιά με τους φίλους σου, για να μείνει σε όλους αξέχαστη; Ποιο είναι το απαραίτητο συστατικό που μπορεί να αναβαθμίσει ένα τόσο απλό occasion σε μία μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία την οποία θα αναπολείτε στο μέλλον;

Εμείς, πάντως, αν συνειδητοποιήσαμε κάτι στο λαμπερό event #aNightToRemember που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα στο PLOES, είναι πως όταν μία περίσταση περιλαμβάνει τους φίλους μας, τότε επιβάλλεται να έχει και τη γεύση μίας τεκίλας, η οποία είναι φτιαγμένη από φίλους για φίλους.

Ο λόγος, φυσικά, για την super-premium Casamigos Τequila από 100% μπλε αγαύη Weber, ένα απόσταγμα που παράγεται στα υψίπεδα του Jalisco στο Μεξικό και αποτελεί βασικό συστατικό των λαχταριστών cocktails που απολαύσαμε στην αξέχαστη βραδιά του Queen.gr.

Και επειδή ξέρουμε πόσο θέλεις κάθε βραδιά που περνάς με τους φίλους σου, είτε στο σπίτι είτε στο εξοχικό, είτε ακόμα και στο κατάλυμα που γίνεται το σπίτι σας για τις διακοπές, να είναι και μία εμπειρία που θα σας φέρνει πιο κοντά, μέσω της ίδιας απόλαυσης, παρακάτω σου αποκαλύπτουμε τα δύο λαχταριστά, άκρως καλοκαιρινά paloma cocktails, τα οποία μετάτρεψαν τους καλεσμένους του #aNightToRemember, δηλαδή του μεγάλου event μας, σε μία μεγάλη παρέα!

image003.jpg

Το Casa Paloma που «απογειώνει» γευστικά κάθε σπιτική περίσταση με φίλους

Η εκλεκτή Casamigos Blanco Tequila δημιουργήθηκε από τρεις φίλους, τον George Clooney, τον Rande Gerber και τον Michael Meldman, με σκοπό να απολαμβάνουν ένα premium απόσταγμα οι ίδιοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους. Πλέον, ωστόσο, έχεις τη δυνατότητα να την απολαύσεις και εσύ με τους δικούς σου φίλους, δοκιμάζοντας το signature Casa Paloma, ένα μοναδικό cocktail που θα «σφραγίσει» γευστικά τα καλοκαιρινά σας βράδια, όπου και αν βρίσκεσαι με τους φίλους σου. Τι θα χρειαστείς για να το ετοιμάσεις;

  • Casamigos Blanco Tequila
  • Φρέσκο χυμό λάιμ
  • Σιρόπι αγαύης
  • Γκρέιπφρουτ soda
  • Πάγο

Θα ετοιμάσεις την Casa Paloma αναμειγνύοντας σε ένα σέικερ την Casamigos Blanco Tequila, με φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ, σιρόπι αγαύης και γκρέιπφρουτ soda. Θα ανακατέψεις καλά τα υλικά και μετά θα σερβίρεις το μείγμα σε ένα ποτήρι highball, στο οποίο θα έχεις βάλει πάγο. Τέλος, θα προσθέσεις λίγο ανθό αλατιού για φινίρισμα και μπορείς να απολαύσεις το πιο σπιτικό και premium cocktail που έχεις δοκιμάσει ποτέ.

To Queen Paloma για εσένα και τις φίλες σου που να νιώθετε σαν… βασίλισσες

Τις φορές που φιλοξενείς τις φίλες σου, είτε στο σπίτι σου, είτε στο εξοχικό για τις διακοπές, θέλεις να νιώθουν βασίλισσες ή έστω… σαν στο σπίτι τους. Πώς θα το καταφέρεις; Επενδύοντας στη μοναδική γεύση της Casamigos Blanco Tequila και πιο συγκεκριμένα, στο cocktail Queen Paloma που είναι η ultimate επιλογή για σπιτικά ladies nights, τα οποία περιλαμβάνουν ατελείωτο chit-chat, συζητήσεις για διακοπές, μόδα, πρώτα ραντεβού και κινηματογράφο. Τι χρειάζεσαι στην κουζίνα σου για να το ετοιμάσεις;

  • Casamigos Blanco Tequila
  • Σιρόπι ginger
  • Σιρόπι αγαύης
  • Φρέσκο χυμό lime
  • Φύλλα δυόσμου
  • Grapefruitsoda
  • Λίγο αλάτι
  • Πάγο

Για να προετοιμάσεις ένα homemade Queen Paloma, θα ακολουθήσεις περίπου την ίδια διαδικασία που σου παρουσιάσαμε στο προηγούμενο cocktail. Πιο συγκεκριμένα, θα αναμείξεις σε ένα σέικερ την Casamigos Blanco Tequila, το σιρόπι ginger, το σιρόπι αγαύης, τον χυμό lime, τα φύλλα δυόσμου και την γκρέιπφρουτ soda. Έπειτα, αφού ετοιμάσεις το μείγμα θα το σερβίρεις σε ένα ψηλό ποτήρι, στο οποίο θα έχεις προσθέσει πάγο. Τέλος, θα προσθέσεις και μία «πινελιά» αλάτι και το cocktail σου θα είναι έτοιμο.

image005.jpg

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Προσκάλεσε σήμερα κιόλας τους φίλους σου σε μία βραδιά με σπιτικά cocktails και νόστιμες finger food επιλογές, φτιαγμένες από τα χεράκια σου. Να είσαι σίγουρη πως η λαχταριστή γεύση της Casamigos Blanco Tequila θα είναι εκείνη που θα μετατρέψει τη συνάντησή σας σε μία άκρως απολαυστική και δροσιστική εμπειρία, την οποία θα ανυπομονείτε να επαναλάβετε σύντομα.