Απολαμβάνοντας Χριστουγεννιάτικα Μαγειρέματα Από τη ΓΙΩΤΗΣ!

Απολαμβάνοντας Χριστουγεννιάτικα Μαγειρέματα Από τη ΓΙΩΤΗΣ!

Τι σημαίνει «μαγειρεύω τα Χριστούγεννα»;

Σημαίνει εκφράζομαι, χρησιμοποιώ τη φαντασία μου, συνδυάζω την όρεξη, το μεράκι και το ανεξάντλητο απόθεμα αγάπης που έχω μέσα μου, με τις προτιμήσεις των αγαπημένων μου. Σημαίνει πως χαίρομαι με τη χαρά τους όταν δοκιμάζουν καινούργιες σπιτικές γεύσεις, όταν δεν χορταίνουν τα εορταστικά μαγειρέματά μου και μου ζητούν «λίγο ακόμα». Έτσι γεμίζει η καρδιά μου, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή που μοιράζομαι μαζί τους γύρω από το γιορτινό τραπέζι.

Γι’ αυτό ακριβώς, για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα και φέτος τα Χριστούγεννα, υπάρχουν τα ΓΙΩΤΗΣ Μαγειρέματα. Μια σειρά από κλασικά, αγαπημένα προϊόντα - Μπεσαμέλ, Πουρές Πατάτας, Κρέπες, Κορν Φλάουρ - αλλά και από ξεχωριστού χαρακτήρα νοστιμιές, όπως οι λαχταριστές, gourmet γεύσεις του αγαπημένου Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε φέτος τις γιορτές: Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο και Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας.

1.jpg

Προϊόντα που δημιουργεί η ΓΙΩΤΗΣ με διαχρονικό αίσθημα φροντίδας και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, για να απολαμβάνουμε και στα γιορτινά μας γεύματα τις γεύσεις που λατρεύουμε!

Τα ΓΙΩΤΗΣ Μαγειρέματα αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχό μας και στις γιορτές των Χριστουγέννων, για εύκολα και νόστιμα γιορτινά μαγειρέματα στο σπίτι, με σίγουρη ποιότητα, αλλά και οικονομία. Στοχεύοντας στο να φέρουν τη μέγιστη νοστιμιά και στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια μας με τον πιο απλό τρόπο, μας εμπνέουν να αξιοποιήσουμε δημιουργικά το φαγητό και τα υλικά που έχουμε ήδη στο ψυγείο ή στο ντουλάπι μας.

Και όχι μόνο! Με τα προϊόντα της σειράς ΓΙΩΤΗΣ Μαγειρέματα, μπορούμε να απολαύσουμε τις εορταστικές μας συνταγές και τις ημέρες που ακολουθούν μετά τις γιορτές, χαρίζοντάς τους συναρπαστικές γευστικές «ανατροπές» και δημιουργώντας μαγικούς γαστριμαργικούς συνδυασμούς, που θα συγκινήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, με σύμμαχο και οδηγό μας τα ΓΙΩΤΗΣ Μαγειρέματα, μετατρέπουμε απλά, καθημερινά υλικά σε λαχταριστά, γιορτινά πιάτα που ξεχειλίζουν αγάπη και που κάνουν το σπίτι να μοσχομυρίσει Χριστούγεννα!

Καλές γιορτές και καλά …Μαγειρέματα!