PepsiCo Hellas: Με μία επίσκεψή μας εκεί, δώσαμε την ακαταμάχητη γεύση των Lay’s σε κάθε στιγμή

PepsiCo Hellas: Με μία επίσκεψή μας εκεί, δώσαμε την ακαταμάχητη γεύση των Lay’s σε κάθε στιγμή

Εργοστάσιο PepsiCo Hellas: Η επίσκεψή μας είχε γεύση… Lay’s.

Τα chips είναι η fun πλευρά της ζωής. Είναι ταυτισμένα με τη χαρά, την ανεμελιά, τη διασκέδαση, την αυθεντικότητα και γενικώς, με όσα μας ευχαριστούν. Είναι το «κρατς» τους που σπάει όλη την πίεση της ημέρας. Είναι το άρωμα και η νοστιμιά τους που δίνουν απλά ακαταμάχητη γεύση σε κάθε μας στιγμή. Είναι τα Lay’s που μας χαρίζουν στιγμές απόλαυσης είτε είναι κλασικά, με λιγότερο ή ακόμη και καθόλου αλάτι, είτε με ρίγανη, είτε barbeque.

Στις μικρές στιγμές χαλάρωσης, στα πιο χαρούμενα celebrations, στα me-time, στις ευχάριστες συναντήσεις με τους φίλους, στα catch-ups με την παρέα, τα δικά μας πατατάκια υπήρχαν και θα υπάρχουν για να δίνουν ποιότητα στη ζωή μας. Και επειδή, κάποια πράγματα είναι αλληλένδετα, όπου υπάρχουν τα δικά μας Lay’s, βρισκόμαστε με έναν μαγικό τρόπο και εμείς ή και το αντίθετο.

Έτσι έγινε και στο πρωτότυπο event που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της PepsiCo Hellas στον Άγιο Στέφανο, με αφορμή τη νέα καμπάνια των Lay’s μας, στην οποία φυσικά και δώσαμε το «παρών». Εκεί, ακολουθήσαμε τα Lay’s στο «ταξίδι» τους από το τσουβάλι στο…σακουλάκι μας και αν μπορούσαμε να το περιγράψουμε με μία λέξη, αυτή σίγουρα θα ήταν «ακαταμάχητο». Τόσο ακαταμάχητο, όσο και τα πατατάκια μας, δηλαδή.

Μία περιήγηση στον κόσμο της ποιότητας

Αλήθεια, τι είναι αυτό που κάνει τα πατατάκια Lay’s μας τόσο ακαταμάχητα; Φυσικά, το γεγονός ότι πίσω από κάθε σπουδαίο πατατάκι, κρύβεται μία σπουδαία πατάτα. Ναι, καλά διάβασες. Πώς αλλιώς, άλλωστε θα μιλούσαμε για ένα «ταξίδι» στον κόσμο της ποιότητας;

Οι εγκαταστάσεις της PepsiCo Hellas, λοιπόν, άνοιξαν τις πόρτες τους και μέσα από την ξενάγησή στη γραμμή παραγωγής των Lay’s, μας έδωσαν την ευκαιρία να μάθουμε όλα όσα θέλαμε για το αγαπημένο μας σακουλάκι πατατάκια, που δίνει γεύση σε κάθε στιγμή μας.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να ανοίξουμε την «πόρτα» του κόσμου της ποιότητας, περάσαμε πρώτα από μία εκπαίδευση υγιεινής και ασφάλειας μέσα από τον μοναδικό VR «κόσμο», φορέσαμε την κατάλληλη στολή με τα υποχρεωτικά Μέσα Ατομικής Προστασίας και αμέσως μετά, βάλαμε «ζώνη» για να ξεκινήσουμε το «ταξίδι» μαζί με… την πατάτα μας.

Την πρώτη στάση, την κάναμε στις εγκαταστάσεις ελέγχου ποιότητας προκειμένου να ενημερωθούμε για τους ποιοτικούς ελέγχους που περνάει και στη συνέχεια επόμενο «stop» στη γραμμή παραγωγής. Παραλαβή, πλύσιμο, ξεφλούδισμα και…πλύσιμο ξανά, κόψιμο σε λεπτές φέτες και τηγάνισμα. Τι έμεινε; Φυσικά, η γευστική τους ενίσχυση με αλάτι, ρίγανη ή άλλα ποιοτικά καρυκεύματα και τα πατατάκια μας ήταν έτοιμα να συσκευαστούν στο κόκκινο, πράσινο ή μαύρο σακουλάκι τους, που τα έχουμε συνηθίσει.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ως «Επίτιμοι Ελεγκτές Ποιότητας» πια και με πιστοποίηση παρακαλώ, είχαμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε ένα chip fine tasting, που μας έφερε στο μυαλό όλες εκείνες τις στιγμές με την παρέα ή εκείνες που ήμασταν μόνες μας στον καναπέ και με ένα «κρατς», λύναμε όλα μας τα προβλήματα.

Όταν το περιβάλλον γίνεται No1 προτεραιότητα των αγαπημένων μας chips

Η αλήθεια ήταν πως η διαδικασία που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ήταν άκρως…ακαταμάχητη, όμως αυτό που μας έκανε να δώσουμε «γεύση» στις στιγμές μας εκεί και να ανανεώσουμε τη σχέση μας με τα πατατάκια μας, ήταν η μέριμνα του αγαπημένου μας brand για τον πλανήτη.

Βλέπεις, η PepsiCo Hellas μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της «Winning with Purpose» που συνδέει την επιτυχία της με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας, προχώρησε σε αύξηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο 35% της ετήσιας ηλεκτρικής της ανάγκης, μέσω εγκατάστασης ΦΒ πάνελ στην οροφή του εργοστασίου της.

Αφού, λοιπόν, παρακολουθήσαμε το ταξίδι της παραγωγής του ακαταμάχητου chips που κάνει απολαυστική κάθε μας στιγμή και ενημερωθήκαμε για τους στόχους της PepsiCo Hellas για μεγαλύτερη ενεργειακή εξοικονόμηση, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως εξερευνήσαμε τον κόσμο της ποιότητας. Κατανοήσαμε δηλαδή, πως κάθε πατατάκι Lay’s δεν είναι απλώς ένα πατατάκι αλλά είναι το αποτέλεσμα αυστηρών ποιοτικών ελέγχων και 100% υψηλής ποιότητας πατάτας, που καλλιεργείται από αγρότες με σύγχρονες μεθόδους και σεβασμό στο περιβάλλον μας. Μήπως, τώρα κατάλαβες γιατί κάθε στιγμή που τρως τα Lay’s σου, ζεις μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία;

Τα Lay’s δίνουν γεύση σε κάθε αγαπημένη μας στιγμή, είτε τα απολαμβάνουμε μόνοι μας είτε με παρέα. Μαζί τους προχωράμε μπροστά στις μέρες που έρχονται, στις γιορτές που σχεδιάζουμε, στα ήσυχα βράδια που ανυπομονούμε για να χαλαρώσουμε και στα πιο ακαταμάχητα μαζί! Τα δικά μας πατατάκια έδωσαν γεύση και στην επίσκεψή μας στο εργοστάσιο PepsiCo Hellas και μας απέδειξαν πως πίσω από κάθε σπουδαίο πατατάκι, κρύβεται μία σπουδαία πατάτα. Και αν μέχρι σήμερα, τα θεωρούσαμε την αγαπημένη μας απόλαυση, από τώρα και στο εξής είναι κάτι πολύ παραπάνω: Είναι ακαταμάχητα γιατί είναι τόσο μα τόσο Lay’s!