Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς σου έχουμε τρεις τρόπους για να το ζήσεις στο έπακρον

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς σου έχουμε τρεις τρόπους για να το ζήσεις στο έπακρον
www.christosantoniou.gr 6948519140

Μάθε πως η εταιρεία Κρι Κρι γιορτάζει 70 χρόνια και πρωτοπορεί με τη δημιουργία του Εργοστασίου Παγωτού, Θεματικό Πάρκο και Μουσείο.

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι, αλλά αν έχεις μεγαλώσει σε αυτήν τη χώρα, ένα είναι το σίγουρο: Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή, ακριβώς επειδή στο άκουσμα της, νιώθεις και πάλι σαν μικρό παιδί. Βλέπεις, είτε αυτό οφείλεται στη θάλασσα, τον ήλιο, τις ατελείωτες αμμουδιές και τα γέλια με φίλους, είτε στο πιο δροσιστικό γλυκό του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σου παγωτό, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η καλοκαιρινή μαγεία είναι προ των πυλών.

Όμως, θυμήσου summer lover, πως όποια και εάν είναι η αφορμή, που δεν βλέπεις την ώρα να «υποδεχτείς» την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι στην πραγματικότητα, δεν είναι εποχή, είναι διάθεση. Είσαι έτοιμη λοιπόν, να ανακαλύψεις τρεις ultra διασκεδαστικούς τρόπους, που θα φέρουν -από σήμερα κιόλας- την πιο καλοκαιρινή διάθεση στην everyday routine σου;

Και εάν θέλεις ένα extra hint πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, μάθε πως η εταιρεία Κρι Κρι γιορτάζει 70 χρόνια και πρωτοπορεί με τη δημιουργία του Εργοστασίου Παγωτού, Θεματικό Πάρκο και Μουσείο. Ναι, τώρα είσαι πανέτοιμη να ανακαλύψεις πώς θα δώσεις στο καλοκαίρι σου, την ελληνική γεύση που του αξίζει!

#1 Οργάνωσε μία ολόκληρη ημέρα στην παραλία

Ας συνεχίσουμε αυτό το άρθρο, θέτοντας ένα ερώτημα: Πόσο σου έχει λείψει να περνάς όλη την ημέρα στην παραλία χωρίς καμία έννοια; Πολύ, το ξέρουμε και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Γι’ αυτό άλλωστε, σου προτείνουμε να μην χάνεις άλλο χρόνο και να προγραμματίσεις μία μονοήμερη απόδραση στην αγαπημένη σου παραλία. Δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία!

Αρκεί να στείλεις στο chat με τις κολλητές σου το location, να βάλεις στην τσάντα σου το βιβλίο που προσπαθείς εδώ και ένα μήνα να τελειώσεις, ένα ηχείο για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και φυσικά, μία μεγάλη ψάθα που να σας χωράει όλες.

Είστε σχεδόν έτοιμες! Διότι, το μόνο που μένει, είναι να πάρεις μαζί σου το ψυγειάκι με τα φαγητά για το πικ-νικ στη θάλασσα, από το οποίο σίγουρα δεν θα λείπουν τα λαχταριστά παγωτά Κρι Κρι, που «υπόσχονται» να απογειώσουν με τη δροσιά τους την απόλυτη καλοκαιρινή σας εμπειρία. Άλλωστε, η Κρι Κρι προσφέρει το μοναδικό ελληνικό παγωτό, με πανελλαδική διανομή, γι’ αυτό και θα το βρεις όπου κι αν είσαι. Πίστεψέ μας, a day well spent, όπως αυτή που μόλις σου περιγράψαμε, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να γυρίσεις σπίτι πιο ανάλαφρη και γεμάτη όμορφες και ηλιόλουστες στιγμές.

#2 Δώσε το «παρών» στο μέρος που έχει την πιο δροσερή γεύση του καλοκαιριού

Αν σε ρωτήσει κάποιος τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απαντήσεις τα παγωτά που έτρωγες κάθε καλοκαίρι με τις φίλες σου και μετρούσατε ποια έχει κάνει το μεγαλύτερο «σκορ». Πρόκειται για εκείνα τα παγωτά, που έχουν συνδεθεί με τις πιο ανέμελες αναμνήσεις σου, τότε που όλα έμοιαζαν με παιχνίδι και το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να απαντήσεις στο δίλημμα «Ξυλάκι ή κυπελάκι;», «Σοκολάτα ή Φράουλα;».

Φέτος λοιπόν, σου έχουμε μία ευχάριστη έκπληξη, μιας και η αγαπημένη ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, γιορτάζει τα 70 της χρόνια και πρωτοπορεί με τη δημιουργία του πρώτου Εργοστασίου Παγωτού, Θεματικό Πάρκο και Μουσείο στην Ελλάδα, που είναι ήδη εδώ για να σου προσφέρει την ultimate καλοκαιρινή και νοσταλγική εμπειρία που θέλεις να βιώσεις.

1712576037557-4280228-image003.jpg

Πώς το καταφέρνει αυτό; Προσκαλώντας σε στο βιωματικό και φιλόξενο Εργοστάσιο Παγωτού, Θεματικό Πάρκο και Μουσείο στις Σέρρες. Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να περιηγηθείς σε έξι διαφορετικές αίθουσες, να παρασκευάσεις, να δοκιμάσεις, αλλά και να μάθεις τα μυστικά του παγωτού και τα «κύματα» μέσα από τα οποία περνάει για να είναι τελικά τόσο νόστιμο και φυσικά, να διασκεδάσεις στο «Happy Ice Cream».

Και για εσένα, που θέλεις ακόμη περισσότερα, μάθε πως στο Εργοστάσιο Παγωτού, από την Κρι Κρι -που άνοιξε τις πύλες του στις 12 Μαρτίου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους- θα βγάλεις φωτογραφίες και θα γίνεις μέρος ενός συναρπαστικού πάρτυ, στο πιο γλυκό μέρος της πόλης. Έξτρα tip εάν θέλεις να ζήσεις στο έπακρον τη μαγεία του καλοκαιριού, είναι να πάρεις μαζί σου το ανιψάκι, το βαφτιστήρι ή το παιδί της κολλητής σου, έτσι ώστε να γευτείς με την καλύτερη παρέα, την πιο γλυκιά και δροσερή απόλαυση.

1712576060845-1501664-image005.jpg

#3 Απόλαυσε… το καλοκαίρι σου «μέσα στα θερινά τα σινεμά»

Καλοκαίρι και θερινό σινεμά πηγαίνουν πάντα μαζί. Και αυτό, διότι δεν γίνεται να περάσει το καλοκαίρι και να μην έχεις παρακολουθήσει μία ή και περισσότερες ταινίες, στο αγαπημένο σου θερινό σινεμά! Μόνο έτσι άλλωστε, θα νιώσεις την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στον αέρα.

Σούρουπο, φίλες, δροσιά -αν είμαστε τυχερές και δεν έχει καύσωνα- και μία ρομαντική κομεντί να εκτυλίσσεται στη μεγάλη οθόνη. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Α, ναι έχεις δίκιο! Το αγαπημένο σου παγωτό Κρι Κρι στο χέρι, για να το απολαύσεις με την καρδιά σου, την ώρα που θα συγκινείσαι με το happy ending, που ήλπιζες για δύο ολόκληρες ώρες, να δεις στο κλείσιμο της ταινίας.

1712576078764-519140786-image007.jpg

Εάν διαβάζοντας αυτό το άρθρο, η καλοκαιρινή σου διάθεση ανέβηκε «στα ύψη», τότε αποστολή εξετελέσθη: Είσαι πιο έτοιμη από ποτέ να ζήσεις τη μαγεία του φετινού καλοκαιριού με την «υπογραφή» της Κρι Κρι, που γιορτάζει τα 70 της χρόνια και έχει βάλει σκοπό να μας «προσκαλέσει» στις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες.