Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, ετοιμαζόμαστε για τις εξορμήσεις στο εξοχικό ή στο χωριό, για το Πασχαλινό τραπέζι με τους αγαπημένους, ένα ακόμη τραπέζι, κι ένα ακόμη τραπέζι.  

Και τι χρειαζόμαστε για συντροφιά στο γιορτινό τραπέζι; Τη Bίκος Cola που
έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1, για να μας ξεδιψάσει με το δροσερό αναψυκτικό που θα συνοδεύσει το πασχαλινό τραπέζι ή ένα γευστικό κοκτέιλ που θα συμπληρώσει τη βραδιά με τους φίλους. Στο νέο ραδιοφωνικό σποτ της Βίκος Cola, ο Λευτέρης Ελευθερίου μας μεταφέρει στο παραδοσιακό Πασχαλινό τραπέζι και μας ανοίγει την όρεξη για Βίκος Cola 1+1.

vikos.png

Η Βίκος Cola καλύπτει τη δίψα για το απρόβλεπτο γέμισμα του πιάτου την Κυριακή του Πάσχα, τη δίψα για το ασυνήθιστο αλλά πάντα γευστικό κοκτέιλ, τη δίψα για το παράδοξο party που ξεκινάει πριν ακόμη τελειώσει το προηγούμενο.

Φέτος, η Βίκος Cola εμφανίζεται (και εξαφανίζεται στο λεπτό) από το ράφι σε νέα οικολογική χάρτινη πολυσυσκευασία. Με κάθε τετράδα Βίκος Cola, έχετε δώρο μια ακόμη.
1 + 1 Βίκος Cola, το πασχαλινό δώρο που θέλει κάθε οικοδεσπότης.

Δίψα για Πάσχα. Δίψα για Βίκος Cola.

#vikoscola #dipsagiavikoscola

vikos2.png

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου.

Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με αφετηρία το 2014 και την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης και το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ», , το φυσικό μεταλλικό νερό «Μιτσικέλι» και η πρόσφατη προσθήκη το 2023 το μ. Artisan Mineral Water.

Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.

www.vikos.com