Το Kinjo Japanese Restobar έρχεται στη Μύκονο

Το Kinjo Japanese Restobar έρχεται στη Μύκονο

Η νέα γαστρονομική άφιξη στο Myconian Naia Luxury Suites. Grand Opening Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024

Το Myconian Naia Luxury Suites, Preferred Hotels& Resorts τoυ ομίλου φιλοξενίας Myconian Collection υποδέχεται φέτος το βραβευμένο Kinjo Japanese Restobar, το φημισμένο στην Αθήνα ιαπωνικό εστιατόριο, που προσφέρει από το 2018 μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στα Βριλήσσια Αττικής.

Kinjo στα ιαπωνικά σημαίνει «γειτονιά» και η φήμη του συγκεκριμένου Japanese Restobar εξαπλώνεται φέτος εκτός από την Αθήνα και στη γειτονιά της Μυκόνου. Το Kinjo Mykonos Japanese Restobar ανοίγει τις πόρτες του τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 με ένα δυναμικό opening στους υπέροχους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Myconian Naia Luxury Suites με την πανοραμική θέα στην πόλη της Μυκόνου και το Αιγαίο. Εγκαινιάζοντας μια εντυπωσιακή συνεργασία από εκείνες που χαρακτηρίζονται ως one-of-a-kind, το Myconian Naia Luxury Suites συστήνει το Kinjo MykonosJapanese Restobar και τη μοναδική εμπειρία της Ιαπωνικής κουζίνας στους διακεκριμένους καλεσμένους του.

Με τον Executive Chef Νίκο Πολιτάκο στο τιμόνι της κουζίνας, το Kinjo MykonosJapanese Restobar μεταφέρει στο κοινό την ιδιαίτερη φιλοσοφία του: αυθεντικές πρώτες ύλεςπου φθάνουν στο νησί των Κυκλάδων κατευθείαν από την Ιαπωνία, ολόφρεσκες παρασκευές και μια πληθώρα επιλογών στο μενού, που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά για να ταιριάζουν στις πιο σοφιστικέ γευστικές απαιτήσεις.

Ένα ταξίδι στο Λονδίνο στάθηκε η αφορμή για τον Νίκο Πολιτάκο για να ξυπνήσει μέσα του η περιέργεια για τη συγκεκριμένη κουζίνα, η οποία με έναν μυστηριώδη τρόπο τον έλκυε πάντα. Έχοντας την τύχη να εργαστεί στο πρώτο ιαπωνικό εστιατόριο της Αθήνας, το περίφημο Kiku, απέκτησε τις βάσεις της κουλτούρας του ιαπωνικού φαγητού. Το πάθος του για αυτό το απαιτητικό είδος της κουζίνας τον οδήγησε στην Ιαπωνία, αλλά και πίσω στην Αγγλία, σε ένα ταξίδι αναζήτησης όλο και περισσότερων κομματιών στο παζλ της ιαπωνικής κουζίνας.

Απώτερος στόχος του σεφ, Νίκου Πολιτάκου είναι να εντοπίσει όλες τις μυστικές συνταγές για να συνδυάσει την Ιαπωνική με την Ελληνική κουζίνα. Μια εξαιρετική γευστική πρόκληση που υλοποιείται υπέροχα στο Myconian Naia Luxury Suites, καθώς oόμιλος Myconian Collection παραμένοντας πιστός στις διακεκριμένες γαστρονομικές αξίες φροντίζει να προμηθεύει τις κουζίνες των εστιατορίων του με εκλεκτά και, φυσικά, τα πιο φρέσκα θαλασσινά.

Το Kinjo Mykonos Japanese Restobar, η νέα άφιξηστο portfolio των εστιατορίων της MyconianCollection υπόσχεται μια αξέχαστη γευστικήεμπειρία με εξωτικό άρωμα. Η σοφιστικέ ατμόσφαιρα του Myconian Naia Luxury Suites, το σύγχρονο design και η ιαπωνική κουλτούρα πρωταγωνιστούν, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε εξαιρετικές ιαπωνικές γεύσεις που δημιουργούνται με αυθεντικές πρώτες ύλες και συνοδεύονται από τις καλύτερες ετικέτες της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, premium ποτά, ευφάνταστα κοκτέιλ και μοναδικές ποικιλίες κρασιών.

Το Kinjo Mykonos Japanese Restobar στο Myconian Naia Luxury Suites δέχεται ήδη κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν, που ξεκινά την 1η Μαΐου 2024 με ένα μεγάλο opening.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Myconian Collection Hotels & Resorts και τα ξενοδοχεία της: www.myconiancollection.gr