Το iconic party Campari Cinémathèque πρωταγωνίστησε στο Φεστιβάλ Καννών

Το iconic party Campari Cinémathèque πρωταγωνίστησε στο Φεστιβάλ Καννών

H Τόνια Σωτηροπούλου, Brand Ambassador του Campari, βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου παρέα με το εμβληματικό Aperitivo.

Το εμβληματικό ιταλικό Aperitivo Campari για 3η χρονιά πρωταγωνίστησε στη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου και της τέχνης, το 77ο Φεστιβάλ Καννών, γιορτάζοντας τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και το πάθος για τον κινηματογράφο με το μοναδικό party “Campari Cinémathèque”.

Ως επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ, το Campari, μύησε τους προσκεκλημένους στη νέα καμπάνια We Are Cinema”, μετατρέποντας το Hyde Beach της Croisette σε μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, εμπνευσμένη από τις πιο αληθινές στιγμές που δημιουργούν αξέχαστες ιστορίες. Εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους και η Ελληνίδα Ambassador του Campari, η αγαπημένη ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και αστέρες του Hollywood όπως οι Chris Hemsworth, Anya Taylor-Joy, Greta Gerwig, Adrien Brody, Victoria Justice, Marina Barbosa, Paz Vega, Cole Walliser, Ellen von Unwerth και Justin Rosniak, κλήθηκαν να γίνουν πρωταγωνιστές της δικής τους ιστορίας, απολαμβάνοντας μία σειρά από μοναδικά στιγμιότυπα που δημιούργησε το iconic ιταλικό ποτό.

Μία βόλτα σε ένα εντυπωσιακό κόκκινο χαλί υπό τους ήχους φωτογραφικών κλικ, ένα επιβλητικό σκηνικό που αναπαριστά την εμπειρία ενός πρωταγωνιστή σε μια καμπάνια Campari και το μοναδικό Campari Room, «ταξίδεψαν» τους καλεσμένους, σε έναν ξεχωριστό κόσμο αισθήσεων, δημιουργώντας τη δική τους ιστορία Campari & Cinema. Ακόμη, η προβλήτα της εμβληματικής παραλίας μετατράπηκε σε ένα κατακόκκινο σκηνικό, με ομπρέλες και ξαπλώστρες να προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν τη θέα της Croisette και της Μεσογείου, δημιουργώντας μία αξέχαστη νύχτα.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να αναλάβουν για λίγο τον ρόλο του σκηνοθέτη, παρακολουθώντας τη ζωντανή μετάδοση της δράσης των Καννών, απολαμβάνοντας παράλληλα signature cocktails όπως Negroni, Campari Spritz & Negroni Sbagliato, τα οποία επιμελήθηκαν παγκοσμίου φήμης bartenders. Η εντυπωσιακή συλλεκτική φιάλη Campari 3L που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το 77ο Φεστιβάλ Καννών και φέρει το χρυσό λογότυπό του, με μόλις 500 αριθμημένα κομμάτια σε όλο τον κόσμο, πρωταγωνίστησε στο μοναδικό σκηνικό των Campari bars.

Το Campari δημιούργησε για μία ακόμα χρονιά μια αξέχαστη εμπειρία για τις εξέχουσες προσωπικότητες της 7ης τέχνης, αποτυπώνοντας με έναν μοναδικό τρόπο τη σύνδεση του iconic Aperitivo με τον κόσμο του κινηματογράφου.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το Campari στο @campariofficial.

#CampariCinema #WeAreCinema #Cannes2024 #FestivalDeCannes #DrinkResponsibly

www.campari.com
https://www.youtube.com/EnjoyCampari
https://www.facebook.com/Campari
https://instagram.com/campariofficial