Ανακαλύψαμε τα secrets της... Seacrets of Greece!

Ανακαλύψαμε τα secrets της... Seacrets of Greece!

Είδαμε, δοκιμάσαμε, λατρέψαμε!

 

 

Όταν μάθαμε για την Σάσα Πολυχρονοπούλου, την γλυκύτατη μαμά που ξεκίνησε πριν κάμποσα χρόνια το δικό της εργαστήριο όπου συσκευάζει και εμπορεύεται τα πιο εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής Γης, δεν μπορούσαμε παρά να ρίξουμε έναν σάκο στο αυτοκίνητο και να κατεβούμε στην Καλαμάτα για επιτόπιο ρεπορτάζ.

Φτάνοντας μας υποδέχτηκε η κόρη της, Μαρία Πολυχρονοπούλου, η οποία «τρέχει» τώρα την οικογενειακή επιχείρηση και μας ξενάγησε στο εργαστήριο, στον μικρό γαστριμαργικό παράδεισο της Seacrets of Greece. «Η Μεσσηνία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα είναι ένας απέραντος ελαιώνας, ένας μοναδικά ευλογημένος τόπος. Η γη της παράγει το ονομαστό εξαιρετικό λάδι Μεσσηνίας και τις ελιές Καλαμών, προϊόντα υψηλότατης ποιότητας και διατροφικής αξίας, που είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο», μας εξήγησε η Μαρία. Βασική φιλοσοφία της είναι μην σταματά να ψάχνει τις καλύτερες πρώτες ύλες, και για αυτό έχει αποκλειστική συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς που ελέγχονται συστηματικά μέσα από τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας όπου διαθέτει το εργαστήριο. Η αποθήκευση των πρώτων υλών γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντος, ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την τυποποίηση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και οι πιο αυστηρές προδιαγραφές στην διαδασία τυποποίησης των προϊόντων.

Τι θα βρείτε στην γκάμα της SeaCrets of Greece εκτός από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και τις αρωματκές εκδοχές του με βότανα; Ελιές και πάστες ελιάς, μέλι, αρωματικά ξύδια, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού ,φυσικό θαλασσινό αλάτι καθώς και βότανα από τον Ταΰγετο. Αλλά και σπιτικό σαπούνι της γιαγιάς από ελαιόλαδο, σύκα και παστέλι σε υπέροχους συνδυασμούς.

Το καλό είναι, πως για να τα δοκιμάσετε, δεν χρειάζεται να κάνετε το ταξίδι προς την Μεσσηνία (αν βέβαια, σας πάει ο δρόμος σας, κάντε οπωσδήποτε μια στάση στο εργαστήριο) διότι διατίθενται και στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Μάθετε περισσότερα για την Seacrets of Greece κάνοντας κλικ εδώ