Μείγματα με μπαχαρικά για να μοσχομυρίσει το σπίτι

Μείγματα με μπαχαρικά για να μοσχομυρίσει το σπίτι

Φτιάξτε τα δικά σας μέιγματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αντί να έχετε ένα ντουλάπι γεμάτο με σακουλάκια από ποικιλίες καρυκευμάτων – τα οποία συνήθως ξεχνάτε ότι είναι φυλαγμένα σε κάποιο ντουλάπι σας και επιστρέφετε με καινούρια κάθε φορά που γυρνάτε από τα ψώνια – προσπαθήστε να φτιάξετε μόνες σας τα δικά σας καρυκεύματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μείγμα μπαχαρικών για κόκκινο κρέας, λευκό, ψάρι ή σαλάτες. Μπορείτε να φτιάξετε κάτι για κάθε γεύμα σας, να τα φυλάξετε σε μικρά βαζάκια και να τα έχετε όποια στιγμή τα χρειαστείτε.

Ένα μείγμα για κόκκινα κρέατα θα μπορούσε να περιέχει, λίγο κανέλα, γαρίφαλο σε σκόνη, μαραθόσπορο χτυπημένο στο γουδί και πιπέρι σετσουάν. Για να μην μπορεί κανείς να αντέξει τόσο άρωμα και γεύση. Για πιο μεσογειακές διαθέσεις, μπορείτε να συνδυάσετε την ρίγανη με τριμμένη ματζουράνα, δενδρολίβανο και αποξηραμένα βότανα όπως θυμάρι, βασιλικό και φασκόμηλο. Η μεσόγειος στα πόδια σας.

Ένα σπιτικό, χειροποίητο μείγμα μπαχαρικών θα μπορούσε επίσης, να είναι ένα τέλειο δώρο για τις φίλες σας. Ένας ακόμα τρόπος να περάσετε τις γνώσεις σας και σε άλλους.

Τυχερό Καρότσι κάθε 1 λεπτό, μόνο στα Carrefour!