Τα κόκκινα ποτήρια επιστρέφουν στα Starbucks, γεμάτα μαγεία & ευχές!

Τα κόκκινα ποτήρια επιστρέφουν στα Starbucks, γεμάτα μαγεία & ευχές!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Starbucks μας προσκαλούν να αφεθούμε στη μαγεία τους, να θυμηθούμε αγαπημένες ιστορίες & να δημιουργήσουμε νέες, απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις!

Τα κόκκινα ποτήρια, σύμβολο των Χριστουγέννων στα Starbucks, επιστρέφουν και μας χαρίζουν εορταστική μαγεία! Παραδοσιακές αγαπημένες γεύσεις των Χριστουγέννων, όπως το Toffee Nut Latte και οι Χριστουγεννιάτικες ποικιλίες Christmas Blend και Christmas Blend Espresso Roast, αλλά και νέες εορταστικές προτάσεις, όπως το Orange Mocha, μας απογειώνουν και μας θυμίζουν ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά!


Από τις αρχές Νοεμβρίου, δοκιμάζουμε:


Starbucks Orange Mocha: συνδυασμός espresso, ζεστής γλυκιάς σοκολάτας με υπέροχη γεύση πορτοκάλι και γάλα στον ατμό. Η επικάλυψη με σαντιγί και σος mocha, ολοκληρώνουν ένα ρόφημα, με ''μαγικές'' ιδιότητες, που μια γουλιά του μόνο αρκεί, για να μας μεταφέρει στην καρδιά των Χριστουγέννων!


Starbucks Toffee Nut Latte: το ρόφημα που αποτελεί πλέον συνώνυμο των Χριστουγέννων στα Starbucks. Γλυκιά καραμελένια γεύση και έντονη γεύση καρυδιών, espresso, βελούδινο γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και νιφάδες καραμέλας.


Χαρίστε περισσότερες εορταστικές νότες στην καθημερινότητα σας, απολαμβάνοντας μια κούπα Starbucks Christmas Blend, το πολυεθνικό χαρμάνι με παλαιωμένους κόκκους από τη Σουμάτρα, ή Starbucks Christmas Blend Espresso Roast, για ακόμα πιο έντονη γεύση και ένα αξέχαστο πικάντικο τελείωμα!


Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα ροφήματα και οι ποικιλίες καφέ, συνδυάζονται ιδανικά με το Cranberry Orange Muffin - το αφράτο μάφιν με ολόκληρα κομμάτια cranberry και πορτοκαλιού, που επιστρέφει και φέτος για να συνοδέψει γλυκά τις χριστουγεννιάτικες στιγμές μας.


Απολαύστε τα αποκλειστικά Starbucks ροφήματα, τις υψηλής ποιότητας ποικιλίες καφέ σε κόκκους και τις λαχταριστές συνοδευτικές τους γεύσεις και χαρίστε δώρα Starbucks, επιλέγοντας ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε θερμός-tumblers και κούπες.


Όπως και αν επιλέξετε να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η Χριστουγεννιάτικη Starbucks Card, θα σας προσφέρει 10% έκπτωση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε, καθώς και μια ποικιλία καφέ σε κόκκους για το σπίτι (με κάθε γέμισμα των 25€ και άνω).


Και αυτά τα Χριστούγεννα, τα Starbucks είναι ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν λίγη από την αύρα των Χριστουγέννων!