Σταματήστε να ανησυχείτε για όλα, επιτέλους. Απολαύστε ένα Pimm’s Fizz με τους φίλους σας!

Σταματήστε να ανησυχείτε για όλα, επιτέλους. Απολαύστε ένα Pimm’s Fizz με τους φίλους σας!

Κλείστε την τηλεόραση, βγείτε έξω, συναντηθείτε με φίλους, ερωτευτείτε, διασκεδάστε.

Δεν είναι εύκολο να πατήσεις το «pause» στην καθημερινότητά σου και να απολαύσεις λίγο τη στιγμή, να ηρεμήσεις, να διασκεδάσεις. Οι ρυθμοί τρέχουν, οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται, οι απαιτήσεις είναι πολλές και στο τέλος της ημέρας το μόνο που θες είναι να πέσεις στον καναπέ, να ανοίξεις την τηλεόραση και να σε πάρει ο ύπνος πάνω στο μισάωρο. Το ξέρω, το ζω καθημερινά.

Τις προάλλες όμως, έγινε κάτι που... με ταρακούνησε λίγο. Περπατώντας στο κέντρο, πέρασε από μπροστά μου ένα mini cooper με αγγλική σημαία. Μέσα του βρίσκονταν οι agents του Pimm's, που τόσα είχα ακούσει για αυτούς τον τελευταίο καιρό καθώς είναι γνωστό πλέον πως οι εντεταλμένοι αυτοί πράκτορες του Pimm's αγόρασαν την ώρα 8 το βράδυ και την προσφέρουν στους Έλληνες -κάτι που με είχε μπερδέψει λίγο για να πω την αλήθεια. Μέσα από το mini τους, λοιπόν, βροντοφώναζαν πως στις 8 το βράδυ μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, να αποκτήσουμε ξανά ποιοτικό χρόνο, να ζήσουμε αληθινά.

Και, ξαφνικά, ξύπνησα. Άρχισα να σκέφτομαι όλα αυτά που θέλω να κάνω και δεν προλαβαίνω γιατί τα βάζω πάντα σε δεύτερη μοίρα -μεγάλο λάθος. Αυτοί οι δύο ψηλόλιγνοι τύποι με τα ριγέ κοστούμια και την τρελή τους διάθεση μου θύμισαν πως μου έχουν λείψει οι φίλοι μου, πως έχω ανάγκη να βγω για ένα ποτό μαζί τους και να διασκεδάσω, να τους μαζέψω όλους στο σπίτι μου και να παίζουμε επιτραπέζια όλο το βράδυ, να κάνουμε βόλτες και να αλλάξουμε παραστάσεις, να ερωτευτούμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Να γυρίσω σπίτι από τη δουλειά και να μην ανοίξω την τηλεόραση, αλλά να τους πάρω όλους και να βγούμε στο αγαπημένο μας μπαρ, να πούμε τα νέα μας, να γελάσουμε και να απολαύσουμε ένα Pimm's, αυτό το ποτό που μου υπενθύμισε τις σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή μου.

Και να σας πω κάτι; Αυτό θα κάνω. Τα λέμε εκεί έξω, να τσουγκρίσουμε τα αγαπημένα μας Pimm's και να ζήσουμε όπως μας αξίζει!