Γιώργος Λιάγκας: Για ποιους έστρωσε Κυριακάτικο τραπέζι;

Γιώργος Λιάγκας: Για ποιους έστρωσε Κυριακάτικο τραπέζι;

Το δεύτερο Κυριακάτικο Τραπέζι του Fairy στήθηκε στην Λάρισα, με οικοδεσπότη τον αγαπημένο μας παρουσιαστή.

Φανταστείτε μια τυπική σκηνή ελληνικού τραπεζιού μια Κυριακή περασμένης δεκαετίας. Όλοι μαζεύονται γύρω από το τραπέζι, με το ραδιόφωνο να παίζει χαμηλά μουσική και το σπίτι να πλημμυρίζεται από μυρωδιές ζεστού φαγητού.

Αυτό ακριβώς το για πολλά νοικοκυριά ξεχασμένο σκηνικό θέλησε το Fairy να αναβιώσει. Θέλησε να συνεχίσει την παράδοση, να ζωντανέψει τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης και να τονώσει τη δύναμη του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού.

Η αρχή έγινε στη Θεσσαλονίκη, στις 24 Νοεμβρίου, με οικοδέσποινα την Φαίη Σκορδά και καλεσμένους φίλους και συγγενείς, νικητές του διαγωνισμού «Το Fairy στρώνει τα Κυριακάτικα Τραπέζια».

Το δεύτερο Κυριακάτικο Τραπέζι του Fairy έγινε πριν λίγες μέρες, αυτή τη φορά στην όμορφη Λάρισα, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα, chef τον Γιάννη Τζιάρκα και πάντα σε συνεργασία με το Chef's Club, ώστε να ξαναθυμηθούμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να περνάς στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς γύρω από το τραπέζι. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, οι γεύσεις εκπληκτικές και ο κόσμος πέρασε μια όμορφη Κυριακή με την καλύτερη συντροφιά.

Από τη Λάρισα το ταξίδι παρέα με το Fairy και καλό φαγητό θα συνεχιστεί σ' όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την τοπική κουζίνα και δίνοντας την αφορμή για καλή παρέα και στιγμές οικογενειακής χαράς γύρω από το τραπέζι.