Η ώρα 8.00 μας ανήκει: Οι πράκτορες του Pimm’s κάνουν επιδρομή στα bars!

Η ώρα 8.00 μας ανήκει: Οι πράκτορες του Pimm’s κάνουν επιδρομή στα bars!

Είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε το μήνυμά τους;

Κι εκεί που κάθεσαι αμέριμνος στο αγαπημένο σου bar ή cafe και πίνεις χαλαρά το ποτάκι σου, τσουπ, σκάνε δύο ψηλόλιγνοι τύποι με ριγέ κοστούμια και, αρπάζουν το ποτήρι σου, χύνουν το περιεχόμενό του μπροστά στα έκπληκτα μάτια σου και το αντικαθιστούν με ένα Pimm's Fizz.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για τους Pimm's agents! Τι εννοείς δεν ξέρεις ποιοι είναι οι Pimm's agents; Αυτοί οι δύο πράκτορες, καλέ μου φίλε, είναι οι αρχιτέκτονες της συμφωνίας που εξασφάλισε την ώρα 8μμ. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη συμφωνία μεταξύ του Pimm's και της Διεθνούς Ένωσης Ποιοτικού Χρόνου (www.iaqtime.org). Οι agents του Pimm's ισχυρίζονται ότι αγόρασαν την ώρα όχι για αυτούς αλλά για εμάς! Αποστολή των δύο πρακτόρων είναι να θυμίσουν στους Έλληνες πως πρέπει να αντιδράσουν σε όλες αυτές τις αρνητικές ειδήσεις, να βγουν έξω περισσότερο και να δώσουμε στον εαυτό του περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Με συνθήματα όπως «στις 8 μπορούμε πια να κάνουμε ότι θέλουμε», «κλείστε την τηλεόραση», «βγείτε έξω να διασκεδάσετε», μας προτρέπουν να βρεθούμε με φίλους, να αστειευτούμε, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε τη ζωή.

Για αυτό, σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα και την επόμενη φορά που οι Pimm's agents θα βρεθούν στο δρόμο σας, αφήστε τους να σας κεράσουν ένα γευστικό Pimm's Fizz.

Ή, ακόμα καλύτερα, απόψε κιόλας, στις 8.00, κλείστε την τηλεόραση, πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε για ένα Pimm's Fizz στο στέκι σας, αφήνοντας όλες τις έγνοιες σας για λίγο στην άκρη. Άλλωστε η ώρα 8 πλέον μας ανήκει!