Κάμπος Χίου: Οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους

Κάμπος Χίου: Οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους

Έχουν γίνει η νέα αγαπημένη μας επιλογή

Δοκιμάσατε τις 2 νέες γεύσεις; Oι 2 νέες γεύσεις μανταρίνι-σαγκουίνι και πoρτοκάλι-γλυκονέρατζο από τον Κάμπο Χίου, προέκυψαν από τις δικές σας προτροπές και μηνύματα και από την αγάπη μας για πειραματισμό. Δοκιμάστε τις και ίσως σ αυτές ανακαλύψετε τη νέα αγαπημένη σας γεύση.

H κυρία Άννα, από τον Κάμπο Χίου δε βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές αλλά έχει κερδίσει την ψήφο όλων. Την απολαμβάνουμε στη διαφήμιση της λεμονάδας Κάμπος Χίου και είναι τόσο δροσιστική όσο ένα παγωμένο ποτήρι λεμονάδας, της γεύσης που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς.

Kάμπος Χίου- Aπόλαυση: 12-1. Δοκιμάστε το νέο χυμό Κάμπο 12 πορτοκάλια. Eίναι ό,τι πιο κοντινό στη φύση, αφού μεταξύ στιψίματος και συσκευασίας, μεσολαβεί... τίποτα! Πιείτε ένα παγωμένο ποτήρι και θα καταλάβετε την ανώτερη ποιότητά του.

Ποια είναι η διαφορά του Κάμπου Χίου από άλλους φυσικούς χυμούς; Ένα ανώτερο ποιοτικό προϊόν που κερδίζει όλο και περισσότερες ψαγμένες καταναλώτριες. O νέος χυμός Κάμπος Χίου 12 πορτοκάλια, περιέχει τον χυμό 12 πορτοκαλιών όπως ακριβώς τον στύψαμε στη Χίο, χωρίς προηγούμενη συμπύκνωση. Είναι δηλαδή όσο πιο κοντά γίνεται, στον χυμό που θα
στίβατε σπίτι σας. Aξίζει να τον δοκιμάσετε, ιδιαίτερα αν σας αρέσει να στηρίζετε τους μικρούς τοπικούς παραγωγούς.

Γιατί αυτός ο Kάμπος Χίου δεν είναι σε διάφανη πλαστική φιάλη; Γιατί η ανώτερη ποιότητά του - στίψιμο και απευθείας συσκευασία χωρίς να έρθει σε επαφή ο χυμός με το ηλιακό φως ή τον αέρα- απαιτεί να φτάσει σπίτι σας όσο το δυνατόν πιο προστατευμένος. Κι αυτό μας το διασφαλίζει μόνο η πιστοποιημένη τεχνολογία της Tetrapak. Με πολλαπλά φύλλα επένδυσης (το εσωτερικό είναι αλουμινίου), οικολογική και εντελώς αδιάφανη γιατί ακόμα και το τεχνητό φως αλλοιώνει τα τρόφιμα.